kage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 η wind+cosmote μεχρι 30 σεπτεμβριου εχουν πακετο με 25-30ε για απεριοριστο(30Gb to mhna) 1)το θεμα ειναι οτι Για να κανεις ενα τετοιο προγραμμα πρεπει να κλεισεις ετησιο συμβολαιο? 2)μετα την 30 σεπτεμβρη θα ναι τα κανονικα παγια? 3)δουλευουν κ με τα μοντεμ 3g κινητων ή πρεπει να παρεις αυτα που δινουν αυτοι? cosmote wind vodafon
blackcoatman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 1) Ναι, δυστυχώς 2) Μετά δεν αλλάζει το τι πληρώνεις, απλά αλλάζει το μηνιαίο όριο 3) Παίζει και να κάνει το κινητό, αλλά σου δίνουν καινούρια κάρτα sim οπότε φαντάζομαι ότι πρέπει να την αλλάζεις όποτε θες να συνδεθείς... Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Εγώ προσωπικά χτες πήρα το αντίστοιχο πακέτο της Vodafone που έχει απεριόριστο μέχρι 30 Οκτωβρίου και όχι Σεπτεμβρίου, μιας και κανονική ADSL στην περιοχή μου δύσκολα θα δω σε αυτή τη ζωή. Νομίζω όμως ότι της Cosmote το modem πάει καλύτερα, της Vodafone είναι λίιιγο πιο αδύναμο.
nikolasR200 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Το modem το πληρώνεις ή έρχεται με τη σύνδεση?? Υπάρχει κάποιο πακέτο που να σε δεσμεύει για λιγότερο διάστημα από το ετήσιο??
harris 9577 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 το μoντεμ ερχεται με τη συνδεση. Το παιρνεις και καλα δωρεαν. Δεν υπαρχει πακετο που να σε δεσμευει για λιγοτερο απο χρονο. Αυτη η δεσμευση ειναι για να βγαλει η εταιρεια τα λεφτα που της κοστισε το μοντεμ που σου ''χαρισε'' και φυσικα για να βγαλει και χρημα!
nikolasR200 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν εναλλακτικές? με καρτοκινητά? και αν ναι πως γίνεται η δουλειά?
furious99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δε δουλεύει με 3G κινητά για να πάρεις σώνει και καλά το USB modem...
Heatspreader Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Παίζει και να κάνει το κινητό, αλλά σου δίνουν καινούρια κάρτα sim οπότε φαντάζομαι ότι πρέπει να την αλλάζεις όποτε θες να συνδεθείς... Η κάρτα Sim που σου δίνουν από ότι ξέρω είναι λίγο διαφορετική. Το λέω αυτό γιατί δεν μπορείς να κάνεις το αντίστροφο, δηλαδή να βάλεις μία δική σου κάρτα SIM στη συσκευή που σου δίνουν. Δεν κάνει καλή επαφή.
nikolasR200 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Τα 3g usb modem έχουν κάποιο συγκεκριμένο όνομα? γιατί δεν μπορώ να τα εντοπίσω στο skroutz που κάνω μια αναζήτηση..
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Εγω εχω παρει μια καρτα F2GO απο Wind την βαζω σε ενα παλιο κινητο με modem και με 10 ευρω εχω ιντερνετ για 2 μερες ή με 30 ευρω για 7 μερες.Το κινητο το συνδεω με τον φορητο μου. Πολυ καλη λυση για περιστασιακη χρηση εκτος σπιτιου χωρις να απαιτειται τηλεφωνικη γραμμη. Ετσι συνδεομαι και τωρα απο Κυμη. Βεβαια αν το σημα δεν ειναι 3G οι ταχυτητες ειναι σε επιπεδο pstn . Στην Αττικη με σημα 3G κατεβασα με 40ΚΒ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Εγω εχω παρει μια καρτα F2GO απο Wind την βαζω σε ενα παλιο κινητο με modem και με 10 ευρω εχω ιντερνετ για 2 μερες ή με 30 ευρω για 7 μερες.Το κινητο το συνδεω με τον φορητο μου. Πολυ καλη λυση για περιστασιακη χρηση εκτος σπιτιου χωρις να απαιτειται τηλεφωνικη γραμμη. Ετσι συνδεομαι και τωρα απο Κυμη. Βεβαια αν το σημα δεν ειναι 3G οι ταχυτητες ειναι σε επιπεδο pstn . Στην Αττικη με σημα 3G κατεβασα με 40ΚΒ.
furious99 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Με 10 και 30 ευρώ πας σε νετκαφέ και πίνεις και καφεδάκι για 2 και 7 μέρες... Επιεικώς απαράδεκτη χρέωση...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Με 10 και 30 ευρώ πας σε νετκαφέ και πίνεις και καφεδάκι για 2 και 7 μέρες... Επιεικώς απαράδεκτη χρέωση... Ξερεις ποσσα χωρια που παμε καλοκαιρι δεν εχουν net cafe ???? Αλλα και να βρεις ποσες ωρες θα κατσεις ????
nikolasR200 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Τα 3g usb modem έχουν κάποιο συγκεκριμένο όνομα? γιατί δεν μπορώ να τα εντοπίσω στο skroutz που κάνω μια αναζήτηση.. ?? μου είπαν ότι με δικό μου modem μπορώ να κάνω σύνδεση όσο καιρό θέλω, 1 μήνα 2,5,10 γιαυτό θέλω να δω τι τιμές παίζουν γενικά μπας και συμφέρει έτσι..
Vaggelis100 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Και εγώ ενδιαφέρομαι για τα προγράμματα της wind που διαρκούν 2/7 μέρες με 5/15 ευρώ: http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1443&langID=1 Το θέμα είναι πως δεν έχω κάποιο usb modem για να συνδεθώ και στο site της wind δεν γράφει τιμές για αυτά. Μπορώ να τα αγοράσω χωρίς να κάνω ετήσια σύνδεση; Πόσο περίπου κοστίζουν; Δεν με ενδιαφέρει βέβαια και τόσο η ταχύτητα. Γίνεται να κάνω κάτι μόνο με το κινητό μου; Ευχαριστώ!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Και εγώ ενδιαφέρομαι για τα προγράμματα της wind που διαρκούν 2/7 μέρες με 5/15 ευρώ: http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1443&langID=1 Το θέμα είναι πως δεν έχω κάποιο usb modem για να συνδεθώ και στο site της wind δεν γράφει τιμές για αυτά. Μπορώ να τα αγοράσω χωρίς να κάνω ετήσια σύνδεση; Πόσο περίπου κοστίζουν; Δεν με ενδιαφέρει βέβαια και τόσο η ταχύτητα. Γίνεται να κάνω κάτι μόνο με το κινητό μου; Ευχαριστώ!!! Φυσικα και μπορεις να αγορασεις μια καρτα F2GO (την δινουν και δωρεαν μερικες φορες) να ενεργοπιησεις την υπηρεσια non stop και μετα να συνδεσεις το κινητο σου αρκει να εχει modem με το pc / laptop . Δημιουργεις μια συνδεση με αριθμο κλισης *99# χωρις username και pasword και συνδεεσαι. Δεν εχει μηνιαιο παγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.