KITI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μαλλον στις επαφες σου ειχες καταχωρησει λαθος αριθμο σε καθε ατομο (αγορι-αφεντικο). Τυχερο το αφεντικο παντως. Είχα βάλει τα ονόματα στο πληκτρολόγιο, στις ταχείες κλήσεις/ταχεία sms. Δεν μου είχε βγάλει όμως στην αποστολή ότι πήγε αλλού αντι αλλού...
KITI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 το ξερω αυτο το σφαλμα το ειχε παθει και το δικο μου αν θελεις μπορω να στο φτιαξω. Λεπτομέρειες please!!!! Δηλαδή τι σφάλμα;
KITI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 βαλε πολυ διακριτα ονοματα στον καταλογο.Πχ εχεις καταχωρησει το αγορι "Αγαπουλης" και το αφεντικο "Αγαμεμνονας" ...αλλαξε το σε "123agαπουλης" και "Παπαρας" αντιστοιχα. Ευχαριστώ! Και λίγο χιούμορ βοηθά. Αν και νομίζω ότι δεν είμαι και πολύ καλά...
KITI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ΚΙΤΙ καλό είναι να κάνεις multiquote τις απαντήσεις μας και να απαντήσεις σε ένα πόστ όλα μαζί. Είναι το κουμπί δίπλα στην "παράθεση" me το "+" πάνω. παιδιά μη με μπερδεύετε.. το έκανα αλλά...δεν είμαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.