KITI Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 καλημέρα σε όλους, χρειάζομαι επείγουσα βοήθεια! για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω, διότι είμαι ψιλοάσχετη με την τεχνολογία, κάποια μηνύματα που έστειλα στο αγόρι μου απο κινητό NOKIA, αντί να πάνε στο αγόρι μου, πήγαν σε άλλο κινητό και μάλιστα αυτό του αφεντικού μου. Προσπαθώ να καταλάβω τι έχει γίνει, για να εξηγήσω και το λάθος, αλλά άκρη δε βγάζω. Αν κάποιος γνωρίζει για αντίστοιχη περίπτωση, τι μπορεί να έχει συμβεί, παρακαλώ ας βοηθήσει. Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση. Ευχαριστώ kiti
kosmasgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Απο συνήθεια έγινε όχι απο τεχνολογικό λάθος. Μαλλον στέλνεις πιο πολλά μηνύματα στο αφεντικό σου Y.Γ. Το αγόρι σου το ξέρει ?
spy187 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 υπαρχει περιπτωση να θελει αναβαθμιση γιατι σε αρκετα κινητα παρουσιαζεται το προβλημα να μπερδευει τα ονοματα στον καταλογο!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μαλλον στις επαφες σου ειχες καταχωρησει λαθος αριθμο σε καθε ατομο (αγορι-αφεντικο). Τυχερο το αφεντικο παντως.
cd2matheos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 το ξερω αυτο το σφαλμα το ειχε παθει και το δικο μου αν θελεις μπορω να στο φτιαξω.
TechnoState Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 το ξερω αυτο το σφαλμα το ειχε παθει και το δικο μου αν θελεις μπορω να στο φτιαξω. ...στην αφεντικινα σου εσυ? προαγωγη πηρες?
KITI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Απο συνήθεια έγινε όχι απο τεχνολογικό λάθος. Μαλλον στέλνεις πιο πολλά μηνύματα στο αφεντικό σου Y.Γ. Το αγόρι σου το ξέρει ? Το αγόρι μου το ξέρει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά μου τη δίνει που δεν ξέρω πως και γιατί έγινε. Νόμιζα ότι ένα λάθος το αντιλαμβάνεσαι έστω και έπειτα!!! Πως το εξηγεί η τεχνολογία αυτό;
KITI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Έλα τώρα... μεταξύ μας, καλό το αφεντικό; Πολυτέλειες! Καλός για την προχωρημένη ηλικία του...
KITI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 υπαρχει περιπτωση να θελει αναβαθμιση γιατι σε αρκετα κινητα παρουσιαζεται το προβλημα να μπερδευει τα ονοματα στον καταλογο! Please!!! Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή; Είναι όντως παλιό το κινητό. Τι σημαίνει όμως ότι μπερδεύει τα ονόματα; Πως μπορεί να έγινε χωρίς να καταλάβω; Μπορείς να μου δώσεις λεπτομέρειες;
KITI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Please!!! Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή; Είναι όντως παλιό το κινητό. Τι σημαίνει όμως ότι μπερδεύει τα ονόματα; Πως μπορεί να έγινε χωρίς να καταλάβω; Μπορείς να μου δώσεις λεπτομέρειες;Μπορεί να συμβεί και δεύτερη φορά χωρίς να καταλάβεις ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά;
KITI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 σε βλεπω να περνεις προαγωγη συντομα ουουουουφφφφ!!! αυτό μας μάρανε τώρα!
TNT1982 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 βαλε πολυ διακριτα ονοματα στον καταλογο.Πχ εχεις καταχωρησει το αγορι "Αγαπουλης" και το αφεντικο "Αγαμεμνονας" ...αλλαξε το σε "123agαπουλης" και "Παπαρας" αντιστοιχα.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ΚΙΤΙ καλό είναι να κάνεις multiquote τις απαντήσεις μας και να απαντήσεις σε ένα πόστ όλα μαζί. Είναι το κουμπί δίπλα στην "παράθεση" me το "+" πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.