Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη κατασκευαστρια εταιρια

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν οπως πολλοι θα γνωριζετε πολλες εταιριες που φτιαχνουν εξαρτηματα για το pc οπως η asus, twintech, msi, sapphire, gigabyte, intel, amd και αλλες πολλες!!!

Τωρα εσεις ποια θα διαλεγατε για να φτιαξετε εναν νεο υπολογιστη??? δεν ειπα οτι θα φτιαξετε εναν υπολογιστη μονο με asus ή gigabyte! αλλα τι θα διαλεγατε για μητρικη και τι για καρτα γραφικων????(πχ)

• Moderators
Δημοσ.

Mητρικη: MSI

VGA: Πραγματικα ο,τι να 'ναι.

Σαν καλυτερη κατασκευαστρια εταιρεια περιφερειακων βαζω με ΔΙΑΦΟΡΑ την Logitech.

Δημοσ.

Μπορω να πω οτι οι ολοκληρωσεις απο asus ειναι πραγματικα πολυ ποιοτικες σχεδον σε ολα τα ειδη(εκτος οθονων που δεν εχω αποψη) αλλα δυστυχως τα τελευταια χρονια βγαζουν πολλα ελαττωματικα και σε τρεχουν

Δημοσ.

Ωραια... πειτε πειτε, ακουω γνωμες!:P

περιμενω και κανεναν να πει την γνωμη του για επεξεργαστες κτλ...

εγω ας πουμε εν θα εβαζα ποτε AMD για τον εξης λογο: ο πρωτος υπολογιστης που ειχα (1998+) ειχε AMD και ετρωγε κατι κολληματα! εκει οπως καθοτανε κολλαγε και ηθελε restart με το κουμπι!!!

Δημοσ.
Ωραια... πειτε πειτε, ακουω γνωμες!:P

περιμενω και κανεναν να πει την γνωμη του για επεξεργαστες κτλ...

εγω ας πουμε εν θα εβαζα ποτε AMD για τον εξης λογο: ο πρωτος υπολογιστης που ειχα (1998+) ειχε AMD και ετρωγε κατι κολληματα! εκει οπως καθοτανε κολλαγε και ηθελε restart με το κουμπι!!!

Καλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με τους καινουργιους ομως? ;)

Εγω ειμαι φανατικος Intel οπως και να χει

Δημοσ.

abit μητρικη kai intel επεξεργαστη το εχω εδω και πολυ καιρο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μνημες kingston σκληροι δισκοι samsung h segate ncq ελπιζω να βοηθησα και οτι αναφερω ανω ειναι αυτα που προτιμησα εγω και δεν υποστιριζω οτι ειναι τα καλυτερα απλωσ ειμαι ευχαριστημενος . αα και το dvd σε εξωτερικη θηκη σε διαυλο usb και καταργησται ide controlers :-D

Δημοσ.

asus και amd φανατικά (για καποιο λογο δεν τα παω καθολου καλα με τους ιντελ και q6600 που ειχα παρει δεν μου εκατσε καλα και τον αλλαξα με εναν χ2 6000+)

Δημοσ.

σχετικα με μνημες με κινγστον δεν ειχα ποτε προβλημα ενω για σκληρο "φοβαμαι" να παρω οτιδηποτε εκτος απο western digital (6 εχω τωρα!)

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Στραβή μπορεί να σου κάτσει με οποιαδήποτε εταιρία. Ειδικά αν αυτή έχει αρκετά εργοστάσια σε διαφορετικές μάλιστα χώρες, δεν ξέρω αν μπορείς καν να πεις ότι η Χ μάρκα έχει καλής ποιότητας προϊόντα.

Δημοσ.

Asus,Msi mobo

Kingston,Corsair ram

Amd cpu για κατω απο 100? και Intel για πανω, εκτος αν θες OC οποτε αυτον τον καιρο Intel, αλλα συμπαθω περισσοτερο την AMD η οποια αν και θεωρητικα εχει ποιο προηγμενες αρχιτεκτονικες καπου χανει και υποπτευομαι την MS και τα Win για αυτο

VGA i dont give a f*** αν και προτιμω την ATI για λογους ποιοτητας απεικονισης και επιταχυνσης Video, αν μιλαμε για Linux μονο Nvidia

ολα τα παραπανω βεβαια χωρις να μιλησουμε για Value for money

γιατι τοτε

AMD (οχι OC ξαναλεω),SUPERTALENT ram,Gigabyte mobo,VGA την γρηγοροτερη που μπορεις με τα λ7 σου και συμφωνα με τις αναγκες σου

Δημοσ.
Mητρικη: MSI

VGA: Πραγματικα ο,τι να 'ναι.

Σαν καλυτερη κατασκευαστρια εταιρεια περιφερειακων βαζω με ΔΙΑΦΟΡΑ την Logitech.

Συμφωνω απολυτα με Γιωργο, με την διαφορα οτι γουσταρω την sapphire πολυ

Δημοσ.
Υπαρχουν οπως πολλοι θα γνωριζετε πολλες εταιριες που φτιαχνουν εξαρτηματα για το pc οπως η asus, twintech, msi, sapphire, gigabyte, intel, amd και αλλες πολλες!!!

Τωρα εσεις ποια θα διαλεγατε για να φτιαξετε εναν νεο υπολογιστη??? δεν ειπα οτι θα φτιαξετε εναν υπολογιστη μονο με asus ή gigabyte! αλλα τι θα διαλεγατε για μητρικη και τι για καρτα γραφικων????(πχ)

Καταρχήν οι εταιρίες που κατασκευάζουν mbs και κάρτες γραφικών έχουν μειωθεί πολύ. Οι μεγαλύτερες σε όγκο συναρμολόγησης pcb είναι Asus, ECS, foxcon, μετά Gigabyte, MSI κλπ, οπότε οι περισσότερες άλλες εταιρίες είτε motherboards είτε καρτών γραφικών στις προηγούμενες κάνουν την παραγγελία για την κατασκευή, τις περισσότερες φορές μάλιστα ακολουθούν πλήρως το reference design των intel, nvidia, amdati και για mb και για gpu, άντε να διαφοροποιηθούν λίγο στο BIOS, κάποιες φορές ούτε σ' αυτό. Όπως καταλαβαίνεις δηλαδή, ειδικά για gpu αν δεν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό κάποιου μοντέλου, όποια κάρτα και να πάρεις ίδια πράγματα είναι.. και για μητρικές λίγο λιγότερο, αφου εκεί τα πράγματα διαφοροποούνται πιο πολύ.. Εγώ προτιμώ για μητρικές asus και gigabyte. Σιγουρα έχουν βγάλει τελευταία κάποια περισσοτερα προβληματα, αλλα στις μεγάλες εταιριες έχεις και μεγαλυτερη πιθανοτητα να λυθει στο τελος.. Για gpu αν δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο στο μοντελο πχ factory overclock, ή άλλη ψυκτρα κλπ, ότι είναι φθηνοτερο για το τσιπακι που θέλω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...