Προς το περιεχόμενο

Wireless modem router

MantiVersuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως έχει το θέμα.

υπάρχουν 2 υπολογιστές και ένα modem router!

ο ένας υπολογιστής είναι στον πρώτο όροφο και ο δεύτερος στο υπόγειο, άρα είναι δύσκολο να τους συνδέσω με καλώδιο δικτύου.

θέλω λοιπόν να ρωτήσω αγοράζοντας αυτο : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612363 θα μπορέσω να τους συνδέσω έτσι ώστε να μοιράζονται την dsl ?

θα χρειαστώ τίποτα επιπλέον?

Δημοσ.

Οχι μια χαρά θα είσαι.Είναι οτι χρειάζεται.

Πάντως εγω αντίστοιχη περίπτωση τη συνέδεσα με καλώδιο για λόγους διασφάλισης της επικοινωνίας.Θα φτάνει το σήμα ασύρματα 2 ορόφους κάτω και θα είναι πάντα αρκετή η ένταση ή θα έχει αυξομειώσεις?

Δημοσ.

α.κανεις δεν σου εγγυατε οτι θα παιξεις σε 2 οροφουσ κατω.εξαρτατε απο παρα πολλα αν μιλαμε για οροφοδιαμερισμα η αν μιλαμε για μαιζονετα ,υλικα κατασκευης και παει λεγοντας.,εγω εδινα οριακα 2 οροφους κατω σε πολυκατοικια ενω σε σπιτι μεζονετα φιλου του εβαλα σε καθε οροφο ενα access point για να παιξει.οποτε κανε μια δοκιμη με κανενος φιλου γιατι το κοβω λιγο χλωμο να παιξει.επισης υπαρχουν πολυ καλυτερα ρουτερ απο τα tp link.θα προτιμουσα να δωσω παραπανω να παρω linksys παρα μετα να τραβαω τα μαλια μου με ενα ρουτερ που ειναι αγνωστο και καμια ετερεια δεν το υποστηριζει official ουτε το εχουν πολλοι για να ξερεις ποσο σταθερο ειναι.

Δημοσ.
α.κανεις δεν σου εγγυατε οτι θα παιξεις σε 2 οροφουσ κατω.εξαρτατε απο παρα πολλα αν μιλαμε για οροφοδιαμερισμα η αν μιλαμε για μαιζονετα ,υλικα κατασκευης και παει λεγοντας.,εγω εδινα οριακα 2 οροφους κατω σε πολυκατοικια ενω σε σπιτι μεζονετα φιλου του εβαλα σε καθε οροφο ενα access point για να παιξει.οποτε κανε μια δοκιμη με κανενος φιλου γιατι το κοβω λιγο χλωμο να παιξει.επισης υπαρχουν πολυ καλυτερα ρουτερ απο τα tp link.θα προτιμουσα να δωσω παραπανω να παρω linksys παρα μετα να τραβαω τα μαλια μου με ενα ρουτερ που ειναι αγνωστο και καμια ετερεια δεν το υποστηριζει official ουτε το εχουν πολλοι για να ξερεις ποσο σταθερο ειναι.

πρόκειται για μαιζονέτα.τωρα για τα υλικά θα σε γελάσω να σου πω.ποια είναι η καλύτερη λύση που προτείνεται για να μοιράζονται οι δύο υπολογιστές την ίδια σύνδεση?πάντα ο ένας στο υπόγειο και ο άλλος στον πρώτο όροφο.

Δημοσ.

δανειζεσαι wireless απο φιλο σου και κανεις δοκιμη.αν δεν φτανει το σημα υπαρχει και η λυση του repeater αλλα ανεβαινει το κοστολογιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...