aekoupoli Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ξύνω πληγές τώρα, αλλά βλέποντας τα Achievements για το Portal 2 κόλλησα σε αυτό. "Ship Overboard - Discover the missing experiment" Ρε λες? Ρε μπας και είναι το Borealis και μας πάρει όλους ο διάολος? (με τη καλή έννοια) :devil: λες να εχει καμμια σχεση,μακαρι παντως γιατι αν ειναι παει να πει ειμαστε ενα βημα πιο κοντα στο hl3 η hl 2 επ3
jimkos132 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Λιγο δυσκολο πηστευω οτι η εκπληξη θα ειναι Left 4 Dead 3. Αλλα μπορουμε παντα να ελπιζουμε οτι το 2011 θα βγει
lalanis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Λιγο δυσκολο πηστευω οτι η εκπληξη θα ειναι Left 4 Dead 3. Αλλα μπορουμε παντα να ελπιζουμε οτι το 2011 θα βγει Δε χαλάει κανένα να βγει L4D3....
jimkos132 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν με χαλαει αλλα 1000 φορες καλητερα episode 3
activex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Προσωπικά τελευταία αρχίζω να εκτιμώ εταιρίες που δε κάνουν σούπα τους τίτλους τους ώστε να πετάνε κάθε τρις και λίγο επώνυμες ως επί το πλείστον προχειροδουλειές! Χίλιες φορές η καθυστέρηση αν είναι προς όφελος της ποιότητας.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Εννοειται αυτο αρκει να μην το ξεφτιλιζουν. Για εναν τιτλο ολο ποιοτητα χρειαζονται μεταξυ 2-3 χρονια αναπτυξης. Το half life 2: episode 2 εχει ηδη πολυ καιρο που βγηκε. Νομιζω πως ειναι ωρα επιτελους να κοιταξουν και για το 3. Δεν πιστευω οτι τοσο καιρο η εταιρια ηταν απραγη ως προς την αναπτυξη του. Σιγουρα βρισκεται σε εξελιγμενο σταδιο αλλα δεν εχουν δειξει τιποτα ακομα. Η Ε3 μαλλον θα μας δειξει κατι αυτη τη φορα ομως.
DJ_Duker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 To Οrange box είναι τα 5 παιχνίδια μαζί. Extra maps σε τι;
jimkos132 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Παιδια εχουμε κανα νεο; Εχω κληστει στο στρατοπαιδο αυτες της μερες και δν εχω επαφες με τον εξω κοζμο
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ακομα και στην πρωινη αναφορα με τις καμπανες της προηγουμενης μερας θα το ειχαν αναφερει, αν ειχαμε κατι συνταρακτικο επι του θεματος
KilliK Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Παιδια εχουμε κανα νεο; Εχω κληστει στο στρατοπαιδο αυτες της μερες και δν εχω επαφες με τον εξω κοζμο μην αγχωνεσαι.oταν γινει μισθοφορικος ο στρατος θα βγει.
jimkos132 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 τι γηνετε ρε παιδια το Portal 2 βγηκε και τπτ για το episode 3? μονο μια φυμη για ενα Achivment ακουσα αλλα τπτ αλλο ειχαν πει οτι μας εχουν μια εκπληξη μαζι με το Portal 2 αλλα τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα