Προς το περιεχόμενο

Half-Life 2: Episode Three

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξύνω πληγές τώρα, αλλά βλέποντας τα Achievements για το Portal 2 κόλλησα σε αυτό.

"Ship Overboard - Discover the missing experiment"

Ρε λες?

Ρε μπας και είναι το Borealis και μας πάρει όλους ο διάολος? (με τη καλή έννοια) :devil: :devil:

λες να εχει καμμια σχεση,μακαρι παντως γιατι αν ειναι παει να πει ειμαστε ενα βημα πιο κοντα στο hl3 η hl 2 επ3

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λιγο δυσκολο πηστευω οτι η εκπληξη θα ειναι Left 4 Dead 3. Αλλα μπορουμε παντα να ελπιζουμε οτι το 2011 θα βγει :)

Δημοσ.

Λιγο δυσκολο πηστευω οτι η εκπληξη θα ειναι Left 4 Dead 3. Αλλα μπορουμε παντα να ελπιζουμε οτι το 2011 θα βγει :)

Δε χαλάει κανένα να βγει L4D3....

Δημοσ.

Προσωπικά τελευταία αρχίζω να εκτιμώ εταιρίες που δε κάνουν σούπα τους τίτλους τους ώστε να πετάνε κάθε τρις και λίγο επώνυμες ως επί το πλείστον προχειροδουλειές!

Χίλιες φορές η καθυστέρηση αν είναι προς όφελος της ποιότητας.

Δημοσ.

Εννοειται αυτο αρκει να μην το ξεφτιλιζουν. Για εναν τιτλο ολο ποιοτητα χρειαζονται μεταξυ 2-3 χρονια αναπτυξης. Το half life 2: episode 2 εχει ηδη πολυ καιρο που βγηκε. Νομιζω πως ειναι ωρα επιτελους να κοιταξουν και για το 3. Δεν πιστευω οτι τοσο καιρο η εταιρια ηταν απραγη ως προς την αναπτυξη του. Σιγουρα βρισκεται σε εξελιγμενο σταδιο αλλα δεν εχουν δειξει τιποτα ακομα. Η Ε3 μαλλον θα μας δειξει κατι αυτη τη φορα ομως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχουμε κανα νεο; Εχω κληστει στο στρατοπαιδο αυτες της μερες και δν εχω επαφες με τον εξω κοζμο :P

• Moderators
Δημοσ.

Ακομα και στην πρωινη αναφορα με τις καμπανες της προηγουμενης μερας θα το ειχαν αναφερει, αν ειχαμε κατι συνταρακτικο επι του θεματοςhappy.gif

Δημοσ.

Παιδια εχουμε κανα νεο; Εχω κληστει στο στρατοπαιδο αυτες της μερες και δν εχω επαφες με τον εξω κοζμο :P

μην αγχωνεσαι.oταν γινει μισθοφορικος ο στρατος θα βγει. :mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι γηνετε ρε παιδια το Portal 2 βγηκε και τπτ για το episode 3? μονο μια φυμη για ενα Achivment ακουσα αλλα τπτ αλλο ειχαν πει οτι μας εχουν μια εκπληξη μαζι με το Portal 2 αλλα τπτ :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...