Προς το περιεχόμενο

Half-Life 2: Episode Three

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν και ξέρω πως δεν πρόκειται να δούμε κάτι τέτοιο, κι ούτε το θεωρώ πλέον εφικτό, θα ήθελα πραγματικά να δω το τελευταίο επεισόδειο με καινούρια μηχανή γραφικών. Για το γκραν φινάλε. :-)

Παππού δν ξέρω,μια νέα μηχανή για κτ τέτοια δν θα εβγαζα,εκτός κ αν το έκανα τρελό promotion και ετοίμαζα 2-3 νέα games να βγάλω..Όχι πως θα μας χάλαγε δλδ αν γινόταν κ πάλι! :mrgreen:

Δημοσ.

Στις 16-17 Νοεμβρίου θα βγει. Για να γιορταστούν τα 10 χρόνια απο την κυκλοφορία του Half Life 2 ;)

Ας ελπίζουμε να κυκλοφορήσει το Black Mesa ενδιάμεσα.

Δημοσ.

Εγώ έχω παίξει αυτό που βγήκε μετά το πρώτο κλασικό HL. Εκεί που στο τέλος πέταγε κάτι μπάλες στον κακό με το εργαλείο αντιβαρύτητας. Πόσα επεισόδια έχω χάσει;

Δημοσ.
Εγώ έχω παίξει αυτό που βγήκε μετά το πρώτο κλασικό HL. Εκεί που στο τέλος πέταγε κάτι μπάλες στον κακό με το εργαλείο αντιβαρύτητας. Πόσα επεισόδια έχω χάσει;

2 επεισόδια to episode 1 και 2...για αυτό και ο τίτλος του topic half life episode 3:-)...ξεκίνα να τα παίζεις τώρα διότι απλά είσαι αδικαιολόγητος:lol:

Δημοσ.
2 επεισόδια to episode 1 και 2...για αυτό και ο τίτλος του topic half life episode 3:-)...ξεκίνα να τα παίζεις τώρα διότι απλά είσαι αδικαιολόγητος:lol:

Και το Half-Life 2 έχει χάσει..! Οπότε 3 κομμάτια στην ουσία..!

Δημοσ.
Και το Half-Life 2 έχει χάσει..! Οπότε 3 κομμάτια στην ουσία..!

Αφού το έπαιξε λέει :rolleyes: Εκεί που πετάς μπάλες στις ασπίδες του αντιδραστήρα και αυτός σκάει και ο G-Man σταματάει τον χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Half-Life 2 τελειώνει στην ταράτσα του Citadel που ο Gordon καταστρέφει τον Dark Energy Reactor όπου έχει καταφύγει ο Dr. Breen για να φύγει εκτός Γης.

Το Half-Life 2: Episode One τελειώνει βγαίνοντας με το τρένο έξω απο την πόλη την ώρα που γίνεται η μεγάλη έκρηξη (απο το ίδιο σημείο ξεκινάει και το Episode Two).

Το Half-Life 2: Episode Two τελειώνει μετά τη μεγάλη μάχη με τους Striders και Hunters στο White Forest.

ΥΓ. Το Half-Life 2: Episode Three τελειώνει με την Alyx να πεθαίνει, αλλά άν παίξεις το παιχνίδι κλιμακωτά 3 φορές απο το ευκολότερο στο δυσκολότερο, τελικά την τρίτη φορά επιζεί κι έτσι ο Max βρίσκει την εσωτερική ηρεμία που έψαχνε τόσα χρόνια.

Επεξ/σία από ahristos
Δημοσ.
ΥΓ. Το Half-Life 2: Episode Three τελειώνει με την Alyx να πεθαίνει, αλλά άν παίξεις το παιχνίδι κλιμακωτά 3 φορές απο το ευκολότερο στο δυσκολότερο, τελικά την τρίτη φορά επιζεί κι έτσι ο Max βρίσκει την εσωτερική ηρεμία που έψαχνε τόσα χρόνια.

Ωραία όλα αυτά - ωστόσο δε μας είπες ποιος είναι ο Max! :P

Δημοσ.

ΥΓ. Το Max Payne 2 τελειώνει με την Mona να πεθαίνει, αλλά άν παίξεις το παιχνίδι κλιμακωτά 3 φορές απο το ευκολότερο στο δυσκολότερο, τελικά την τρίτη φορά επιζεί κι έτσι ο Max βρίσκει την εσωτερική ηρεμία που έψαχνε τόσα χρόνια.

WTF? Fixed...

Στις 16-17 Νοεμβρίου θα βγει. Για να γιορταστούν τα 10 χρόνια απο την κυκλοφορία του Half Life 2

Ας ελπίζουμε να κυκλοφορήσει το Black Mesa ενδιάμεσα.

Ναι αλλά ποιό έτος? Γιατί φέτος 17 Νοέμβρη είναι καπάρο για L4D2....

Δημοσ.
WTF? Fixed...

Yep... Humour removed :rolleyes:

Όσο για το έτος... θα πρέπει να τα εξηγώ ένα-ένα; "Για να γιορταστούν τα 10 χρόνια απο την κυκλοφορία του Half Life 2" Το 2014 δηλαδή. (Humour removed again)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...