fastnickride Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Έχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο antivirus.Όταν ανοίγω το pc μου κάνει restart απο μόνο του και αυτό ωφείλεται μάλλον απο το eset.Δεν μου ανοίγει το πρόγραμμα(eset) οποτε πάω να το ανοίξω με αποτέλεσμα ή να κάνει restart ή να βγάλει μπλέ οθόνη που να μου λέει να απεγκαταστήσω software η hardware,επίσης να μπω σε safemode(που δεν μπαίνει,δεν ξέρω για ποιό λόγο).Δοκίμασα να το απεγκαταστήσω,repair και δεν με αφήνει κάνοντας restart.Πολύ σημαντικό ειναι οτι μου βγάζει ενα μήνυμα πριν απο κάθε διαδικασία comunicating problem with kernel,απο την eset.Δεν γνώριζω την σοβαρότητα του προβλήματος(το ψάχνω πολύ ώρα τωρα),παλι καλα που καταφερα να κρατησω το pc ανοικτο(δεν ξέρω για πόσο).
antonl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Θα δοκίμαζα να τρέξω από command prompt "sfc /scannow" (ή /scanonce) ελπίζοντας να διορθωθεί το πρόβλημα με το safe mode. Αν διορθωνόταν, θα προσπαθούσα Uninstall από κει ή έστω να αφαιρέσω το eset από το startup. Το επόμενο βήμα θα ήταν repair με boot από το CD των XP και επανάληψη της παραπάνω διαδικασίας.
SeKoS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δεν νομίζω πως είναι το eset άμεσα. Το comunicating problem with kernel έιναι κάτι σαν πρόβλημα κατα το άνοιγμα του Antivirus... Δοκίμασε ένα chkdsk c: /f και δες μετά αμα μπάινει πάλι safe mode... Δεν γνώριζω την σοβαρότητα του προβλήματος(το ψάχνω πολύ ώρα τωρα),παλι καλα που καταφερα να κρατησω το pc ανοικτο(δεν ξέρω για πόσο). Το πρόβλημα είναι σοβαρό εάν έχεις σοβαρά αρχεία στο pc αλλίως είναι απλα ένα προβλημα... όλα αυτά βεβαια μέχρι να εκραγεί το pc...
fastnickride Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 δεν ξέρω πόσο σοβαρό ειναι το πρόβλημα αλλα αρχεία σοβαρά έχω.επίσης δεν με αφήνει να κάνω scanning με αλλο πρόγραμμα antivirus,είτε δοκιμάζοντας ενα απλό antivirus είτε κάνοντας online scanning.Αν γνωρίζεις(η κάποιος άλλος) να κάνω manually απεγκατάσταση τo eset(απο το registry) θα ήταν χρήσιμη βοήθεια.Έχω φάει τρελό σκάλωμα!!!!
dimitris2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 και πως θα το κανεις manual uninstall αφου κανει restart μονο του; παντως , δοκιμασες να του κανεις να κανει boot με τις τελευταιες ρυθμισεις που λειτουργουσαν; (αυτο αυτο το κανεις πριν κανει boot και φορτωνει η μπαρα πατωντας f8)
SeKoS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 δεν ξέρω πόσο σοβαρό ειναι το πρόβλημα αλλα αρχεία σοβαρά έχω.επίσης δεν με αφήνει να κάνω scanning με αλλο πρόγραμμα antivirus,είτε δοκιμάζοντας ενα απλό antivirus είτεκάνοντας online scanning.Αν γνωρίζεις(η κάποιος άλλος) να κάνω manually απεγκατάσταση τo eset(απο το registry) θα ήταν χρήσιμη βοήθεια.Έχω φάει τρελό σκάλωμα!!!! Start>run> cmd chkdsk c: /f δεν κάνει?
fastnickride Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 system restore έκανα αλλα πάλι τα ίδια. έκανα boot για να μπώ σε safe mode αλλα τίποτα. chkdsk c:\f και αυτο δοκίμασα αλλα τίποτα. Βασικά το πρόβλημα το βρήκα αλλα προσπαθώ να το λύσω.Αυτοκτόνησα με ενα crack Εχω στον υπολογιστή μου trojan και δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα.Αυτό μου κόλλησε το antivirus και δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω αλλα antivirus.Όποτε πάω να χρησιμοποιήσω κάποιο antivirus μου κολλάει το σύστημα η κάνει restart.Το έχω ψάξει αλλα σου λέει να χρησιμοποιήσεις κάποιο antivirus.Έλα όμως που δεν μπορώ.Πολύ φοβάμαι οτι τώρα που ειμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ με εκτελούν με ιούς!!!! trojan.Mglieder trojan.Toosrrr.SRR trojan.Downloader.Bagle.fg.2 Αν ξέρετε κάτι που μπορεί να βοηθήσει ειναι "πολύτιμο".Thanks
SeKoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 system restore έκανα αλλα πάλι τα ίδια.έκανα boot για να μπώ σε safe mode αλλα τίποτα. Όταν λές τίποτα? Μπαίνει Safe Mode τελικά? chkdsk c:\f και αυτο δοκίμασα αλλα τίποτα. Αμα έκανες αυτό που σου είπα και όχι αυτό που έγραψες πάω πάσο γιατί αυτό που έγραψες δεν κάνει τίποτα. Βασικά το πρόβλημα το βρήκα αλλα προσπαθώ να το λύσω.Αυτοκτόνησα με ενα crack Εχω στον υπολογιστή μου trojan και δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα.Αυτό μου κόλλησε το antivirus και δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω αλλα antivirus.Όποτε πάω να χρησιμοποιήσω κάποιο antivirus μου κολλάει το σύστημα η κάνει restart.Το έχω ψάξει αλλα σου λέει να χρησιμοποιήσεις κάποιο antivirus.Έλα όμως που δεν μπορώ.Πολύ φοβάμαι οτι τώρα που ειμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ με εκτελούν με ιούς!!!! trojan.Mglieder trojan.Toosrrr.SRR trojan.Downloader.Bagle.fg.2 Ποίο πρόγραμμα στα αναφέρει αυτά? Αν ξέρετε κάτι που μπορεί να βοηθήσει ειναι "πολύτιμο".Thanks Δοκίμασε να τρέξεις το HijackThis και να δείς τι εκτελείτε στην αρχή... στείλε μας το log file.
fastnickride Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 δεν μπαίνει σε safe mode.με το που πάω να μπώ μου κάνει κατευθείαν restart! με το spyware terminator τα βρήκα.δεν μου τα αφερεί και επιπλέον δεν με αφήνει να εγκαταστησω τα antivirus. αν ξέρεις τιποτα γιατί μάλλον πάω για format.μονο το 2ο βρίσκω και διαγράφω mannually αλλα ξαναεμφανίζεται.οτι μου έχουν πει και το έχω ψάξει αρκετά χρειάζεται antivirus αλλα δεν με αφήνει με τίποτα.το hijackthis δεν μου το ανοίγει,κανένα!δεν ξέρω τι άλλη λύση υπάρχει.
guardianx71 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε να μπεις με f8 στην κατασταση ελεκτων καταλογου (η οπως αλλιως λεγεται, δεν θυμαμαι τωρα) και να το απεγκαταστησεις απο εκει. επισης δοκιμασε να καθαρισεις τα trojan με το spyware doctor. Επεισης αν τα καταφερεις πετα μια και καλη το eset και βαλε Kaspersky Internet Security. A... επεισης δοκιμασες να κανεις επιδιορθωτικη εγκατασταση το eset?
fastnickride Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε να μπεις με f8 στην κατασταση ελεκτων καταλογου (η οπως αλλιως λεγεται, δεν θυμαμαι τωρα) και να το απεγκαταστησεις απο εκει. επισης δοκιμασε να καθαρισεις τα trojan με το spyware doctor.Επεισης αν τα καταφερεις πετα μια και καλη το eset και βαλε Kaspersky Internet Security αμα διαβάσεις απο την αρχή θα δεις οτι δεν μπορω να βάλω κανένα antivirus.ουτε spyware doctor.φαντάζομαι θα εννοείς safe mode να μπω κατα την εκκίνηση του pc!!!! τίποτα!!!!
guardianx71 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Oχι δεν εννοω ασφαλη λειτουργεια ... ειναι μια αλλη επιλογη ... πιο κατω αποτι θυμαμαι απο το τελευταιες ρυθμισεις. Το μηνυμα το διαβασα...απλα το spyware doctor δεν ειναι antivirus... γιαυτο ειπα μηπως περναει.Οταν λες repair εννοεις το eset η τα windows? αν λες το eset μπορεις να δοκιμασεις να κανεις τα windows repair. εκει που λεει πατηστε f8 για εγκατασταση κτλ να πατησεις R και μετα στη γραμμη εντολων να γραψεις chkdsk /p και μετα chkdsk /r
intelquad Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 καλημερα φιλε μου!εγω θα προτεινα να παρεις το σκληρο και να τον βαλεις σε καποιο φιλο σου η αλλον υπολογιστη που να εχει windows!μετα να τον κανεις scan με το avg και με το spybot!
fastnickride Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 έχεις ελληνικά ε? Δεν ειναι το antivirus(αυτό νόμιζα στην αρχή).με έφαγαν κάτι trojan που μου προκαλούν κάποια προβλήματα στο pc με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο antivirus.και τώρα ειμαι εκτεθειμένος στο ιντερνετ ψάχνωντας λύση!!!!(αμα διαβάσεις απο την αρχή θα καταλάβεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.