Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία αυτοματοποιημένης σειράς εντολών

light360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάχτε, θέλω να φτιάξω ένα batch file (.bat) ή κατι παρόμιο ,οπου όταν το πατάω να δίνει αυτόματα κάποιες εντολές σε php,asp ,htm , να παίρνει στοιχεία απο σελίδες κ.α.

Π.χ. πήγαινε αυτόματα στο τάδε url και πάτα το ταδε κουμπι (όπως javascript.run...) δες την στήλη 13 και δείξε μου τι γράφει .

Είναι κατι τετοιο εφικτό??

Κυρίος για να σκεφτομαι να το χρησιμοποιήσω σε http.

Να σημειώσω οτι γνώσεις μου σε προγραμματισμό είναι ελάχιστες .

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ειδικά χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Σίγουρα δε γίνεται απλώς με κάποιο batch file.

Τι θες να κάνεις; Αν δεν θες να πεις τι ακριβώς δώσε αν μπορείς ένα παράδειγμα με κάποια άλλη σελίδα.

Δημοσ.
Κατά πάσα πιθανότητα κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ειδικά χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Σίγουρα δε γίνεται απλώς με κάποιο batch file.

Τι θες να κάνεις; Αν δεν θες να πεις τι ακριβώς δώσε αν μπορείς ένα παράδειγμα με κάποια άλλη σελίδα.

Φαντάσου πως είναι το reconnect στα downloaders οπως το usd κάπως έτσι να κάνω record με το toolbar του firefox και να τα εισάγω με κάπιον τρόπο ωστε το batch να κανει την διαδρωμη πάλι αυτόματα.

Δημοσ.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία που αναφέρεις, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις.

Πάντως έχω την εντύπωση ότι ίσως σε βοηθήσει κάτι όπως το Autoit. Δεν το χω χρησιμοποιήσει ούτε αυτό αλλά νομίζω πως παρέχει κάποιες απ' τις δυνατότητες που χρειάζεσαι. Ρίχ' του μια ματιά αν θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...