ngalanis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Λοιπον εχω το εξης το προβλημα: Εχω περασει καποιες χρονοσειρες απο fft (κραταω καποιους συγκεκριμενους συντελεστες π.χ τους πρωτους 5) και εν συνεχεια θελω να περασω αυτους τουσ συντελεστες σε ενα r-tree. Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε οποιαδηποτε υλοποιηση r-tree θελουμε που υπαρχει στο ιντερνετ!!! ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ???
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Λοιπον εχω το εξης το προβλημα:Εχω περασει καποιες χρονοσειρες απο fft (κραταω καποιους συγκεκριμενους συντελεστες π.χ τους πρωτους 5) και εν συνεχεια θελω να περασω αυτους τουσ συντελεστες σε ενα r-tree. Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε οποιαδηποτε υλοποιηση r-tree θελουμε που υπαρχει στο ιντερνετ!!! ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ??? Ωραια τοτε δες εδω http://www.rtreeportal.org/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=32 που εχει διαφορα implementations, ο αλγοριθμος ειναι σχετικα απλος. Τον κανεις και re-code σε matlab αν θες ευκολα και τελειωσες.
ngalanis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ωραια τοτε δες εδω που εχει ενα implementation σε C++, ο αλγοριθμος ειναι σχετικα απλος. Τον κανεις και re-code σε matlab αν θες ευκολα και τελειωσες. οταν λες εδω τι ακριβως εννοεις??? δεν εχεις καποιο link....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.