ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δεν μπορώ με τίποτα να σκεφτώ που μπορεί να στηρίζει κάτι τέτοιο. Καλά είναι και τα sports, αλλά όχι και γυμνάζουν περισσότερο από το fit! Καμία σχέση. Στο fit ιδρώνεις. Στο sports έχω παίξει και 8 ώρες χωρίς να ιδρώσω. Το μόνο που με "ζορίζει" στο sports είναι η ξιφομαχία, αλλά σε αυτό μπορεί να φταίνε οι υπερβολικές κινήσεις που κάνω (μα εγώ φταίω; Μοιάζουν με lightsabers και είμαι και λίγο Jedi κατά βάθος ) Παιξε τα sports "σωστα" και οχι καθισμενος στην καρεκλα σου. Σηκω και παιξε τενις και "τρεχα" για τη μπαλα απο ακρη σε ακρη, παιξε μποξ και κανε κανονικες αποφυγες και κανονικα μπουκετα, παιξε Kendo και χρησιμοποιησε το controller σαν λαβη απο κανονικο σπαθι. Κανε το αυτο επι 20-30 λεπτα και ελα να μου πεις πως εισαι.
Olorin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Για τη συγκεκριμένη, επειδή έτυχε να αναπαράγω την είδηση κι ο ίδιος, πέρα από το ότι για να το πετύχει ξύπναγε κάθε μέρα στις 5 το πρωί σταμάτησε φυσικά να τρώει σαν καταβόθρα όπως έκανε μέχρι τότε... Βέβαια, μάλλον το παραπήρε πάνω της, αφού λέει πως χαίρεται που της την πέφτουν οι φίλοι της 15χρονης κόρης της και θα πάρει μέρος και σε ριάλιτι με τίτλο "I am Hotter than My Daughter"... //Απορία... πώς στο καλό την άντεξε τις πρώτες μέρες το Balance Board και δεν έσπασε??? Έχω κι εγώ ελπίδες δηλαδή...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Παιξε τα sports "σωστα" και οχι καθισμενος στην καρεκλα σου. Σηκω και παιξε τενις και "τρεχα" για τη μπαλα απο ακρη σε ακρη, παιξε μποξ και κανε κανονικες αποφυγες και κανονικα μπουκετα, παιξε Kendo και χρησιμοποιησε το controller σαν λαβη απο κανονικο σπαθι. Κανε το αυτο επι 20-30 λεπτα και ελα να μου πεις πως εισαι. Έτσι ακριβώς παίζω το sports resort. Ειδικά αυτό με το σπαθί, είναι τρελή γυμναστική. Εγώ έχω σκοπό να φτιάξω ένα χώρο άμεσα στο σπίτι μου, όπου θα μπορώ να κινούμαι, και θα ψάξω μπόλικα παιχνίδια γυμναστικοειδή. Ε, δυο βδομάδες το καθένα (για να μην προλάβω να τα βαρεθώ), δε θα βγάλω κανένα 3μηνο; Καλά είναι.
sattack Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αυτή η κυρία το είχε λες, ε; (αν ειναι αληθεια αυτα που λενε) και βεβαια το χε. ειχε αχτι να κανει κατι και το εκανε. Εσυ τι νομιζεις? οτι ηταν μια βαριεστημενη χοντρη, που επειδη ειδε το wii fit, ειδε το φως το αληθινο?
stivi1981 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Εγω το εχω ενα μηνα το wii με το wii fit plus.μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο,με βοηθησε να ξεπερασω καποιες ενοχλησεις που ειχα στην μεση γιατι δεν γυμναζομουνα,καθομουνα συνεχεια και ετρωγα παραπανω απτο κανονικο.κανω ενα προγραμμα με γιογκα και μυς για 25 λεπτα και μετα τζοκινγκ αεροβικη και 2-3 αλλα παιχνιδια φτανοντας ετσι την μια ωρα την μερα.εκοψα και τα πολλα γλυκα και φαγητα κ ειδα την ζυγαρια να πεφτει! Αυτο ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη απο την εμπειρια που αποκομισα εδω και ενα μηνα.μετα βεβαια απο καθε γυμναστικη κανω ενα μπανιο και χαλαρωνω παιζοντας ps3 για να μην ξεχνιομαστε.εκει γυμναζω το μυαλο μου βεβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.