Προς το περιεχόμενο

wii fit

anpetsalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχει κανεις???πως δουλευει???κανει δουλεια???

οποιος γνωριζει και το εχει σπιτι του η το εχει δει απο κοντα ας πει τπτ εντυπωσεις μην ριξουμε κλαμα απο τα φραγκα που θα πανε κουβα!!!

αναμενουμε εντυπωσεις!

Δημοσ.

τι εννοεις αν <<κανει δουλεια>>?

ειναι μια χαρα, διασκεδαστικο παιχνιδι στα πλαισια της διασκεδασης που προσφερει το wii, που σου λεει και καποια πραγματα για το σωμα σου.

Δημοσ.

εκτος του οτι ειναι διασκεδαστικο κατα κυριο λογο ειναι για αδυνατισμα και αλλα τετοια διαφορα. αυτο εννοω αν κανει δουλεια

καλα δεν ειπα να σε κανει και rambo απλα αν ειναι κατι βατο και δεν θα καταληξει ντουλαπα σε μια βδομαδα...

Δημοσ.

περισοτερο σαν χαρωπη ζυγαρια το βλεπω εγω παρα σαν σοβαρο οργανο γυμναστικης.

αμα θες να αδυνατισεις, χωρις δευτερη κουβεντα ξεκινα απο την διατροφη σου!

απο κει και περα, αν εισαι σοβαρος στο απο πανω, παρε και το wii fit για εξτρα motivation.

το δικο μου board δεν ειναι μεσα στην ντουλαπα, αλλα ειναι κατω απο το επιπλο της τηλεορασης.. (βολευει επειδη ειναι πλακε πιο πολυ εκει :-D )

Δημοσ.

Εγω παντως το ευχαριστηθηκα. Αν το παρεις σοβαρα σε γυμναζει ευχαριστα. Σιγουρα ειναι καλυτερο απο το να καθεσαι στον καναπε.

Την πρωτη φορα επαιξα κανενα 5ωρο σερι και την αλλη μερα το ενιωσα για τα καλα!

οποιος νομιζει οτι game of the year ειναι το gta ή καποιο αντιστοιχο... ειναι πολυ πισω!!

wiiFit και τα μυαλα στα καγκελα!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Είχα διαβάσει από έγκυρο άρθρο, ότι πιο πολύ σε "γυμνάζουν" τα Wii Sports (Tennis, Box κτλ) παρά το Wii Fit. Μάλιστα ο ίδιος ο κατασκευαστής του παιχνιδιού(δεν θυμάμαι το όνομα του) έχει δηλώσει πως το παιχνίδι δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει διασκέδαση και όχι να γυμνάζει.

Δημοσ.

Δεν μπορώ με τίποτα να σκεφτώ που μπορεί να στηρίζει κάτι τέτοιο.

Καλά είναι και τα sports, αλλά όχι και γυμνάζουν περισσότερο από το fit! Καμία σχέση. Στο fit ιδρώνεις. Στο sports έχω παίξει και 8 ώρες χωρίς να ιδρώσω. Το μόνο που με "ζορίζει" στο sports είναι η ξιφομαχία, αλλά σε αυτό μπορεί να φταίνε οι υπερβολικές κινήσεις που κάνω (μα εγώ φταίω; Μοιάζουν με lightsabers και είμαι και λίγο Jedi κατά βάθος :P)

Δημοσ.
Είχα διαβάσει από έγκυρο άρθρο, ότι πιο πολύ σε "γυμνάζουν" τα Wii Sports (Tennis, Box κτλ) παρά το Wii Fit. Μάλιστα ο ίδιος ο κατασκευαστής του παιχνιδιού(δεν θυμάμαι το όνομα του) έχει δηλώσει πως το παιχνίδι δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει διασκέδαση και όχι να γυμνάζει.

σορυ αλλα μην ακουω βλακειες..

αν παρεις το wii fit ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ γυμναζεσε σε αρκετα ικανοποιητικο βαθμο.

εγω κανω με το wii fit plus εδω κ ενα μηνα μια συγκεκριμενη ρουτινα 10 ασκησεων(γιοκα κ ασκησεις για τος μυς) σε συνδυασμο με 2 ασκησεις αεροβικης και ριχνω αρκετο ιδρωτα.ολα αυτα διαρκουν ενα 30λεπτο και αφενος βλεπεις τη φυσικη σιυ κατασταση να βελτιωνεται μερα με τη μερα κ αφετερου το σωμα να γινεται πιο σφικτο οσο εξασκησε.σημαντικο ρολο παιζζει κ η διατροφη ομως.μην γελιομαστε.

το συνιστω ανεπιφυλαχτα σε οσους θελουν να το παρουν στα σοβαρα κ οχι σε αυτους που το θελουν απο περιεργεια κ μονο.

Δημοσ.

αν παρεις το wii fit ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ γυμναζεσε σε αρκετα ικανοποιητικο βαθμο.

Συμφωνώ.. Δεν μπορείς να συγκρίνεις για παράδειγμα τα push-ups με το tennis που απλά κινείς το ένα χέρι πέρα δώθε.. Αν κάποιος αξιοποιήσει το wii fit μπορεί να κάνει αξιόλογη γυμναστική (ισως να μην γίνει τούμπανο, αλλά από το να κάθεται σε ένα καναπέ είναι 1000 φορές καλύτερο...)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

250px-Wii_Fit_PAL_boxart.JPG

...Με μια Νορμαλ Διατροφή και συγκεντρωση στο στόχο φαίνεται πως Ναι.Το Wii fit οπως δηλώνει Αμερικανιδα της Άλλαξε τη Ζωή.Το γιατί μπορείτε να το αντιλειφθλητε στις δυο εικόνες "πριν και μετα Wii Fit που παραθέτουμε πιο κάτω.Η συγκεκριμένη γυναίκα όπως λεει ειχε φτάσει σε σημειο απελπισίας καθώς ήταν υπέρβαρη και αποφάσισε απο το να επιλεξει τη λύση του γυμναστηριόυ να κανει καθημερινα για 1 ωρα ασκησεις με το Wii Fit και τονιζει οτι τη βοήθησε σε σημαντικό βαθμο με αποτελέσματα που φαίνονται εντυπωσιακά οπως θα διαπιστώσετε..

ΠΡΙΝ

wii2_516x300_88843a.jpg

ΜΕΤΑ

wii_280x450_88841a.jpg

πηγη: http://www.newsoftheworld.co.uk/news/711725/Mum-goes-from-18st-to-10st-using-Nintendos-keep-fit-console.html

Δημοσ.

αν το χεις εσυ μεσα σου, εχει πραγματα για να σε κρατησει.

αν ομως δεν το χεις, μην περιμενεις οτι το wii fit θα σε αλλαξει και θα σε κανει φανατικο της γυμναστικης και του fitness.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...