Mr.Deo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μου έρχονται κατά καιρούς e-mail όπου κάποιος που συνήθως επικαλείται δικηγόρος με ελληνικό όνομα μου προτείνει στα αγγλικά κάποια sites όπως αυτό http://www.jupgo.com . Οι τιμές είναι πολύ φθηνές σίγουρα. Υπάρχει κανένας που να έχει ψωνίσει απο εκεί; είναι τόσο φθηνά γιατί αυτή είναι η χώρα κατασκευής τους ή σκοπεύουν να "κλέψουν" χρήματα αραγε... Φυσικά δεν υπάρχει πληρωμή με αντικαταβολή αλλά οι εταιρείες που αναλαμβάνουν την αποστολή (και μπορέις να επιλέξεις ποια θες) είναι γνωστές και αξιόπιστες.
S2Katana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω.Και εμένα με έχουν γεμίσει με emails.Ισως δοκίμαζα με μικρό ποσό, 50-100 ευρώ.
dimitris74 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Οταν αποφασισεις να αγορασεις κατι θα σου στειλω το paypal μου να μου στειλεις τα χρηματα. απο το να τα παρει καποιος τυχαρπαστος κινεζος θα ξερεις οτι πηγαν σε καλη μερια και θα πιω και ενα ποτηρακι για παρτη σου
papahlamidas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Οταν αποφασισεις να αγορασεις κατι θα σου στειλω το paypal μου να μου στειλεις τα χρηματα. απο το να τα παρει καποιος τυχαρπαστος κινεζος θα ξερεις οτι πηγαν σε καλη μερια και θα πιω και ενα ποτηρακι για παρτη σου lol...
S2Katana Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Οταν αποφασισεις να αγορασεις κατι θα σου στειλω το paypal μου να μου στειλεις τα χρηματα. απο το να τα παρει καποιος τυχαρπαστος κινεζος θα ξερεις οτι πηγαν σε καλη μερια και θα πιω και ενα ποτηρακι για παρτη σου Χαχα. Το ζήτημα είναι αν το paypal θα καλύψει το loss ή όχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.