Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με cd/dvd drive

sinnaig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Toshiba SATELLITE PROM30 (PSM35E-000NU-GK, 1,50G/2X256/60G42/15WT/DW/L) +4ετων και μου παρουσιασε προβλημα στην αναγνωση dvd. Εβαλα το drive και σε αλλο φορητο και παρουσιαζε το ιδιο προβλημα οποτε πηγα και αγορασα ενα αλλα dvd drive, ενα NEC AD-7593A, αλλα με αυτο εχω το προβλημα οτι οταν ακομα φορτώνει τα windows (windows xp sp3) μου βγαζει μηνυμα "0203: Failure IDE #2, Do you want to run setup?" και οι μονες επιλογες ειναι να τρεξω το bios που δεν βρισκω τιποτα να κανω... και η αλλη να κάνει boot και να ανοιξει ο υπολογιστής χωρις να βλεπει dvd drive:(

Έψαξα για bios update αλλα έχω το τελευταιο (το ειναι κανει αναβαθμιση παλιοτερα) και δεν ξερω τι να κάνω:(

Εχει κανενας καμια ιδεα πως μπορώ να κανω τον υπολογιστη (το bios) να αναγνωρισει το καινουργιο dvd drive????

Ευχαριστω πολυ... περιμενω καμια προταση γιατι στο τελος θα μου μεινει και τσαμπα το καινουργιο dvd drive :(

Δημοσ.

Καμιά ιδέα κανένας? Τι μπορεί να φταίει???

Ξερετε αν υπάρχει εξωτερική θήκη USB για SLIM dvd drive??? Τουλαχιστον αν δεν μπορέσω να το κανω να δουλέψει να το βάλω σε εξωτερική θήκη και να κάνω έτσι την δουλειά μου!

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Το εβαλα το NEC σε αλλο φορητο και το αναγνωρισε κανονικα :( Αυτο ειναι το κακό γιατί αν ήταν αλλιώς θα έλεγα οτι φταίει το NEC! :)

Δημοσ.

Μήπως φταίει το καλώδιο?

Για κάνε τράμπα τα καλώδια με το άλλο laptop να δεις αν παίξει....αν και αυτό ενδέχεται να είναι επίπονη διαδικασία.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι έχει καλώδιο... το βυσμα είναι σταθερό στην άκρη και το dvd drive πάει και κουμπώνει οταν το σπρώχνεις... οπότε δεν μπορεί να είναι αυτό!

... κάτι άλλο????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...