million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Αυτο αλλα θα ηθελα αυτο η ακομα καλυτερα αυτο το σιγουρο ειναι οτι θα καταληξω με κανενα σουπερ οικολογικο-οικονομικο οπως ολοι μας αργα η γρηγορα η αγαπη μου ομως ειναι αυτο, αν και τρελη φαγανα αλλα και το μικρουλι μου καλο ειναι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ετουτο δω 1800cc Οταν το πατας ΡΟΥΦΑΕΙΙΙΙ! Μετα απο αυτο (βασικα μετα τη Kappa), η Lancia πεθανε. Τωρα κατι παει να γινει με τη νεα Delta... Οριστε και μερικες φωτος που ειχα προχειρες στη photobucket. Βελουδινα καθισματα Μια πετρα ειχε βρει στο προφυλακτηρα Και τελος εδω διακρινονται απο αριστερα προς τα δεξια το check panel, η ενδειξη θερμοκρασιας, βενζινης (64 λιτρα ρεζερβουαρ παρακαλω, οταν λεμε ρουφαει ρουφαει ) το ταχυμετρο, το στροφομετρο, ενδειξη θερμοκρασιας λαδιου, φορτισης (βολτ) μπαταριας, το ρολόι και το ηλεκτρικο συστημα κλιματισμου... Φαινονται επισης και τα πλαστικα τα οποια ειναι μαλακα, και προσθετουν σε αισθηση. Το αξιοπροσεκτο ειναι πως μετα απο 250000km το αμαξωμα και 150000km ο κινητηρας αποδιδει ακομα τελεια και ΔΕ ΤΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! PS στον απο πανω: Πως χωρανε τα γονατα σου στο Colt? Εμενα βρισκανε στη κονσολα...
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Τι σχέση έχουν τα πλαστικά της κονσόλας με την αλκαντάρα πάντως δεν ξέρω...
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Τι σχέση έχουν τα πλαστικά της κονσόλας με την αλκαντάρα πάντως δεν ξέρω... Τα μεταξωτά καθίσματα θέλουν και μεταξωτα ταμπλό
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ουπς Αυτο ξεμεινε απο πριν που ειχα βαλει 2-3 εικονιτσες απο το internet στις περιγραφες
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 καμια μηχανη δεν παιζει? ολοι γεροντια με τα κουτια ρε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ρε γμτ ωραιες οι μηχανες αλλα δε νιωθω βολικα πανω τους... (εχμ νταξ μεχρι Innova 125 εχω καβαλησει )
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 @George 1,81 ειμαι ρε φιλε και δεν βρισκω,μια χαρα βολευομαι στο κολτακι, μηπως εχεις τπτ συγγενια με τον bigfoot?
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ρε γμτ ωραιες οι μηχανες αλλα δε νιωθω βολικα πανω τους... (εχμ νταξ μεχρι Innova 125 εχω καβαλησει ) 4 wheels move the body,2 wheels move the soul oooooo Innova:-D
insomniaK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 έχω ένα λευκό corsa 10-11 ετών, τετράθυρο! Που η τρόμπα βενζίνης του στοίχισε περισσότερο από την αξία του τουτού και ο νέος ιμάντας του είναι η υπεραξία. Τα cd και το όργανο που τα παίζει, δε μετράνε στην τιμή του.
jason_rethymno Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ας βάλω και 'γω τη φωτο μου Αυτό έχω '96 μοντέλο.
gatoulis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Tα λαντα ειναι πολυ γερα αυτοκινητα , εχει ενας φιλος μου . Παντως το γαματο ειναι να τα λες ' έλ έι ντι έι' L.A.D.A. καλά και το άλλο το γαμάτο είναι να τα λές LADA ROVER... αλλά τα ΝΙVA ειναι σκυλιά σαν τάνκς.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 καλά και το άλλο το γαμάτο είναι να τα λές LADA ROVER...αλλά τα ΝΙVA ειναι σκυλιά σαν τάνκς. Πως καταφεραν να βγαλουν στο ''νεο'' 1700ρη κινητηρα 81 μολις αλογα αυτοι ακομα δε το καταλαβα... Τα ''νεα'' LADA (σειρα 200 κτλ αν θυμαμαι καλα, που εχουν ιδιο ταμπλω και χειριστηρια με το Fiat Tipo σχεδιασης 1989) ποτε βγαινουν? Ή εχουν βγει ηδη κι εχω χασει κατι? Γιατι μονο Libra και Niva βλεπω στη Lada.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.