nasosnik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Χρησιμοποιώ το ΟpenOffice χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά επειδή έχω γράψει τη διπλωματική μου παλαιότερα σε MS Word και θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα,οταν ανοίγω το αρχείο με το OpenOffice Word Processor το εμφανίζει με μερικούς corrupted χαρακτήρες ειδικά στις εξισώσεις.Επίσης μερικές παράγραφοι είναι μετατοπισμένες.Έτσι λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να εγκαταστήσω το MS Office στο Ubuntu μέσω Wine ή κάποιου άλλου προγράμματος.Διάβασα ότι το Wine έχει κάποιες ασυμβατότητες με το MS Office,υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santonop Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τo wine στην έκδοση 1 τρέχει out-of-the-box το office 2003. Ενναλακτικά φτιάξε ενα virtual-machine και τρεξε το απο εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasosnik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Τo wine στην έκδοση 1 τρέχει out-of-the-box το office 2003. Ενναλακτικά φτιάξε ενα virtual-machine και τρεξε το απο εκεί. Τι εννοείς "out-ofthe-box"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Χωρίς καμία ρύθμιση και αλλαγές στα settings του. Απλά τρέξε τo Wine, και κάνε install to office. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.