Προς το περιεχόμενο

pos bazoyme to str arxeio sto mpg

dbasilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τους άλλους insomniac με τους τίτλους από DVDs(το Flask δεν τους βλέπει και το DVDx αν του βάλω να βρει τους τίτλους στο 1ο free chapter τους βλέπει αλλά κολλάει μετά από κάποια στιγμή).Έφτιαξα ένα αρχείο με του υπότιτλους με το Subrip. Έφτιαξα το srt αρχείο αλλά δεν ξέρω πώς να το ενσωματώσω στο mpg αρχείο που έχω φτιάξει με το Flask.

Ελπίζω στη βοήθεια σας !!!

smile.gif" border="0

Δημοσ.

Aπλώς όταν κάψεις το δισκάκι φρόντισε το mpg και οι υπότιτλοι να έχουν το ίδιο όνομα....αν χρησιμοποιήσεις φακέλους, απλώς βάλτα στον ίδιο φάκελο.

Δημοσ.

OK αλλά επειδή το αρχείο (της ταινίας) είναι μεγάλο θα πρέπει να το κόψω στα 2 για να χωρέσει σε 2 cd. Η λύση (από τη σελίδα που έχει φτιάξει ο winner ένα bravo- για το subrip ) είναι Enable this box if time restart from 0 in the middle of the DVD αλλά πως θα ξέρω σε πιο σημείο τελειώνει το 74 λεπτό δηλαδή σε πιο αρχείο vob για να το βάλω να κάνει το 2 αρχείο με υπότιτλους.<p>Φτιάχνω το VCD με το Nero. Οποτε αν κατάλαβα θα πρέπει το str να έχει το ίδιο όνομα με το mpg και να τα κάψω μαζί. αλλά τι εννοείς με τους φακέλους;<p>Ευχαριστώ και πάλι.

wink.gif" border="0 wink.gif" border="0

Δημοσ.

Aν και δεν ασχολούμαι με video cd ,θυμάμαι ότι στο vcd δημιουργούνται φάκελοι όπου ο φάκελος mpegav περιέχει τη ταινία.Σ'αυτό μάλλον το φάκελο πρέπει να ρίξεις και τους υπότιτλους με το ίδιο όνομα για να εμφανίζονται με το φόρτωμα της ταινίας..

Όσον αφορά το χωρισμό των υποτίτλων δες στο forum

Δημοσ.

Τελικά τα πειράματα δεν πέτυχαν. Έφτιαξα το πρώτο srt αρχείο με το subrip και το ονόμασα the way of gun.str το ίδιο με το the way of gun.mpg .τα βάζω στο Nero τα καίω (όταν φτιάχνω VCD με το Nero αυτό σώνει την ταινία στο MPEGAV σαν AVSEQ01.DAT οπότε έβαλα τους τίτλους σε αυτό το folder) πάω να το βάλω στο Napa να δω αν παίζουν οι τίτλοι τίποτα. Ε λέω επειδή το Nero σώνει τη ταινία σαν AVSEq01 θα ονομάσω και το str αρχείο έτσι. Το ονομάζω έτσι, το βάζω στο MPEGAV folder αλλά πάλι τίποτα δεν δείχνει τους τίτλους στο Napa<p>Μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα που θα του βάζεις το mpg αρχείο και τους τίτλους και θα στους περνάει μαζί με την ταινία;;

Πήρα το PC Magazine Μαρτίου και έχει αναφορά στα best utilities και λέει ότι με το VirtualDub 1.4.8 μπορώ να δημιουργήσω και να προσθέσω τίτλους (σελ 122) αλλά δεν λέει πως (λογικό μιας και κάνει μια απλή αναφορά στο πρόγραμμα) Το ίδιο λέει και για το Unlead Videostudio 5.0 .γίνεται αυτό και αν ναι πως ;<p>Sorry αν σας κούρασα αλλά έχω απελπιστεί

Please HELP me!!!!!

frown.gif" border="0 frown.gif" border="0 frown.gif" border="0

Δημοσ.

Pane sto www.doom9.org sto section guides. Ekei exei arketous odigous... an psaxeis ligo tha ta katafereis... alla gia na perastoun oi ipotitloi (eimai 98% sigouros gia auto) tha xreiastei na xanasimpieseis tin tainia... opote tha xaseis se poiotita eikonas. Efoson vevaia theleis na to grapseis san VCD. dokimase kai auti tin dieuthinsi... www.vcdhelper.com

Elpizw na vreis akri...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...