xtrmsnpr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Περίμενα αυτό το παιχνίδι πώς και πώς τόσα χρόνια...και τελικά δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και το άφησανε μισό και κατακρεουργημένο..κρίμα αυτό το παιχνίδι είχε πολλές δυνατότητες για κάτι καλό αλλά.. όντως..βλέποντας το video-review από επάνω..το μόνο που εβλεπα,είναι ότι το ΑΙ,μάλλον δεν έχει πάει καν δημοτικό..και φαίνεται πολύ φτωχό τελικά..Όσο και να το κοιτάω στο steam,και να θέλω να το πάρω..άλλο τόσο σκέφτομαι αυτά που λέμε εδώ.. http://www.insomnia.gr/topic/250743-i-am-alive/#entry2244242 κοιτάξτε 4χρόνια πριν.. και είχα φάει και ξενέρα όταν είπανε ότι δεν θα έβγαινε για pc..
JohnVani18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Απο τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει ever.. Απο χρώμα τι να πώ.. Ουράνιο τόξο.. Με το που ξεκίνησε μου έβγαλε μήνυμα οτι δεν υποστηρίζει CF, τρέχει στα ίδια frames με οτι ρυθμίσεις και να βάλω.. Τι να πώ, διαμάντι.. "Σεβασμό" στην ubisoft για το παιχνίδι της.. Απο τις χειρότερες χρήσεις της UE.. Με ζαλίζει και μου φέρνει αναγούλα...
soso75 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Απο τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει ever.. Απο χρώμα τι να πώ.. Ουράνιο τόξο.. Με το που ξεκίνησε μου έβγαλε μήνυμα οτι δεν υποστηρίζει CF, τρέχει στα ίδια frames με οτι ρυθμίσεις και να βάλω.. Τι να πώ, διαμάντι.. "Σεβασμό" στην ubisoft για το παιχνίδι της.. Απο τις χειρότερες χρήσεις της UE.. Με ζαλίζει και μου φέρνει αναγούλα... Το είπαμε το παιχνίδι εκδόθηκε μισό και ταλαιπωρημένο μετά απο τόσα χρόνια αναμονής..γι' αυτό και το κοστολογήσανε 15 Ευρώ.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Τι χρόνια βρε παιδιά..? Μάιο κυκλοφόρησε στις κονσόλες.. Εκτός και αν εννοείται πότε ανακοινώθηκε και πότε κυκλοφόρησε, που και πάλι είναι αδικαιολόγητο. Όχι 15, ούτε 1€ δεν θα έδινα για αυτό το παιχνίδι..
naruto14 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Απο τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει ever.. Απο χρώμα τι να πώ.. Ουράνιο τόξο.. Με το που ξεκίνησε μου έβγαλε μήνυμα οτι δεν υποστηρίζει CF, τρέχει στα ίδια frames με οτι ρυθμίσεις και να βάλω.. Τι να πώ, διαμάντι.. "Σεβασμό" στην ubisoft για το παιχνίδι της.. Απο τις χειρότερες χρήσεις της UE.. Με ζαλίζει και μου φέρνει αναγούλα... Μήπως αυτά είναι μόνο στην PC έκδοση λόγω κακού port? Πιθανό το βρίσκω.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μάιο μπορεί,αλλά έχει ανακοινωθεί από το 2008 και κάθε τόσο έπαιρνε αναβολή η κυκλοφορία του.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μεγάλη ταλαιπωρία το Game.. εν τω μεταξύ πιο νιούμπ δεν έχω νιώσει.. ΟΛΑ λάθος τα έκανα, είχαμε λιώσει στα γέλια..
qsis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 τοσο μαπα ειναι? δε σκοπευα βεβαια να το παιξω γιατι μου φαινοταν καταθλιπτικο, αλλα πιστευα απλα οτι ειναι παραξενο οχι και χαλια στο metacritic παντως εχει 77 και απο τους χρηστες 5.3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα