Προς το περιεχόμενο

I Am Alive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως που παρακολούθησα λίγο διάφορους που παίζαν στο twichtv έχει αρκετά ενδιαφέρων σαν gameplay. Αυτή η ασπρίλα όντος υπάρχει αλλά νομίζω κολάει στο setting της κατεστραμένης και νεκρής πόλης.

Δημοσ.

Πάντως που παρακολούθησα λίγο διάφορους που παίζαν στο twichtv έχει αρκετά ενδιαφέρων σαν gameplay. Αυτή η ασπρίλα όντος υπάρχει αλλά νομίζω κολάει στο setting της κατεστραμένης και νεκρής πόλης.

Κολλαει αλλα ειναι υπερβολικα εντονο.Σκονη επρεπε να ειναι, οχι κοκαινη,

Δημοσ.

Παρα πολύ ενδιαφέρον το game, όλα τα npcs πάνω κάτω είναι τα ίδια, αλλα το gameplay είναι ενδιαφέρον. Άμα είχε ακόμα λίγα animation θα ήταν πολύ καλύτερα. Πολύ μικρό σε διάρκεια αλλα ότι πρέπει μέχρι να βγει το Last of Us. Όσο για την σκόνη δεν με χάλασε, ισα ισα το κάνει δυσκολότερο χωρίς να έχεις waypoints. Ειδικά στην μεγάλη δυσκολία γίνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το μονο που με χάλασε είναι ότι δεν μπορείς να τρέξεις μακριά από εχθρούς, πρέπει οπωσδήποτε να τους τελειώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα πολυ κακο port που πρεπει να ακολουθας ενα σεναριο χωρις καμια ελευθερια του χαρακτηρα να ακολουθησει αλλο δρομο η γενικα να εξερευνησει την περιοχη, το combat system απο τα χειροτερα που εχω δει τα τελευταια χρονια, πολυ απλοικο,επαναλαμβανομενο,βαρετο...

Οι μηχανισμοι το παιχνιδιου και το AI μηδενικο, τον στοχευεις σταματαει δεν το στοχευεις κανει ντου λες και ξεχναει το πιστολι που εχεις...

Με το machete μπορεις να αντιμετωπισεις μονο ενα αντιπαλο αν ειναι παραπανω η σε πυροβολουν η σου ερχονται ολοι μαζι ντου χωρις να σου δινει καμια επιλογη να μπλοκαρεις την επιθεση η τελωσπαντων να κανεις κατι...

Το υπολοιπο gameplay > σκαρφαλωσε εκει > σταματα να γεμισεις σταμινα > σκαρφαλωσε πιο περα > σταματα να γεμισεις σταμινα > μαζεψε ενα μπουκαλι νερο στην μεση του πουθενα > σκαρφαλωσε > loop

Ασε που ο πρωταγωνιστης καταφερνει μετα απο 1 χρονο να φτασει σπιτι του για να βρει την οικογενεια του και στο τελος αναλωνεται με το να γινεται errand-boy για καποιους αγνωστους ξεχνοντας τελειως τον πρωταρχικο του σκοπο...

Ωρες μεχρι τον τερματισμο : 3 και 30 λεπτα, πιο απαραδεκτο δεν γινεται.

Ευχαριστω τους πειρατες για αλλη μια φορα εσωσαν τα λεφτα μου.

Επεξ/σία από JERONIMO888
  • Like 1
Δημοσ.

Ενα πολυ κακο port που πρεπει να ακολουθας ενα σεναριο χωρις καμια ελευθερια του χαρακτηρα να ακολουθησει αλλο δρομο η γενικα να εξερευνησει την περιοχη, το combat system απο τα χειροτερα που εχω δει τα τελευταια χρονια, πολυ απλοικο,επαναλαμβανομενο,βαρετο...

Οι μηχανισμοι το παιχνιδιου και το AI μηδενικο, τον στοχευεις σταματαει δεν το στοχευεις κανει ντου λες και ξεχναει το πιστολι που εχεις...

Με το machete μπορεις να αντιμετωπισεις μονο ενα αντιπαλο αν ειναι παραπανω η σε πυροβολουν η σου ερχονται ολοι μαζι ντου χωρις να σου δινει καμια επιλογη να μπλοκαρεις την επιθεση η τελωσπαντων να κανεις κατι...

Το υπολοιπο gameplay > σκαρφαλωσε εκει > σταματα να γεμισεις σταμινα > σκαρφαλωσε πιο περα > σταματα να γεμισεις σταμινα > μαζεψε ενα μπουκαλι νερο στην μεση του πουθενα > σκαρφαλωσε > loop

Ασε που ο πρωταγωνιστης καταφερνει μετα απο 1 χρονο να φτασει σπιτι του για να βρει την οικογενεια του και στο τελος αναλωνεται με το να γινεται errand-boy για καποιους αγνωστους ξεχνοντας τελειως τον πρωταρχικο του σκοπο...

Ωρες μεχρι τον τερματισμο : 3 και 30 λεπτα, πιο απαραδεκτο δεν γινεται.

Ευχαριστω τους πειρατες για αλλη μια φορα εσωσαν τα λεφτα μου.

τόσο χάλια;Να μην τα δώσουμε καν τα 15?

Δημοσ.

οκ, θα το βγαλω απο την wishlist μου. ευχαριστω για την ενημερωση

τοσο απλα. δεν ασχολουμαστε με κακα ports. ποια 15; θα τα εδινες για 3.30 ωρες παιχνιδιου; δες μια ταινια

Δημοσ.

Κακο port δεν ειναι? που προχωρας μπροστα σε τραβαει η καμερα απο πισω και ξαφνικα αλλαζει γωνια σε τραβαει απο μπροστα και αλλαζεις και κατευθυνση πας προς τα πισω τωρα...

Η καμερα γενικα σκαλωνει πολυ μερικες φορες δεν σε αφηνει να γυρισεις τον χαρακτηρα καν σαν να τον παγωνει και πας ευθεια μονο και ξεκολλαει μονο με 2-3 προσπαθειες.

Ωρες τερματισμου 3 και 30 με completion 100% και με τους 20 που θελουν βοηθεια, πανω κατω προσθεστε μια ωρα και ειστε μεσα.

Δημοσ.

Περίμενα αυτό το παιχνίδι πώς και πώς τόσα χρόνια...και τελικά δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και το άφησανε μισό και κατακρεουργημένο..κρίμα αυτό το παιχνίδι είχε πολλές δυνατότητες για κάτι καλό αλλά..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...