xtrmsnpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 “It’s hard because there’s so much piracy and so few people are paying for PC games that we have to precisely weigh it up against the cost of making it,” said Mettra. “Perhaps it will only take 12 guys three months to port the game to PC; it’s not a massive cost but it’s still a cost. If only 50,000 people buy the game then it’s not worth it.” Οοο...ναι κλάψτε ..μπουχουχου!! Αυτοί δεν ήταν που είχαν βρει την σουπερ ουαου πατέντα με το drm που θα κρατούσε τους πειρατές μακριά...;Τί να πω..Σταματάνε εδώ οι προσδοκίες μου για το παιχνίδι..
aekoupoli Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 λες κ στις κονσολες δεν εχει πειρατεια εγω στο χβοχ 360 ουτε cd δεν καιω ολα απο εξωτερικο σκληρο κ τα xbla games παιζω κ τα dlc κ ολα τα παιχνιδια στο ps3 τα psn games τα crackaroyn τωρα κ παιζουν κ σε 3,55 μονο μερικα κανονικα games δεν παιζουν που θελουν πανω απο 3,60fw κ ακομα κ μερικα απο αυτα παιζουν(uncharted 3,bf 3 ktl)
soso75 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ο τίτλος μπορεί να λέει " I am alive".. το ερώτημα είναι αν θα είμαστε και εμείς ζωντανοί όταν θα κυκλοφορίσει..(μετά απο τόσα χρόνια) Κρίμα και φαινόταν καλό παιχνίδι.
Aplostra Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Πραγματικα πιο πολυ δε γινοταν Πραγματικα πιο πολυ δε γινοταν
totalius Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 U r dead ubi anyway. Εντάξει οι τύποι δεν υπάρχουν.Τρέφουν απύθμενο μίσος για τους pc gamers.Αν μπορούσαν θα έβγαζαν ένα γ@μ@το pcgame εντελώς free για να το εγκαταστήσουμε όλοι κ μόλις πατάγαμε το play θα ανατινάζοταν το pc μαζί με εμάς.
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 http://www.incgamers.com/News/29708/i-am-alive-dev-clarifies-pc-stance ενω χθες ελεγαν οτι δεν θα βγει σε pc τωρα λενε οτι το ξανασκεφτονται μηπως το βγαλουν και σε pc.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Παπαριές..στον tracker μου για παράδειγμα 5977 άτομα κατέβασαν AC:R για pc και 3626 για xbox...μονο το PS3 την "ψιλοπαλευει" λόγο firmware...pc piracy και @@.
Bigi444444 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;Ακούτε;Το πόσοι το κατεβάζουν (ή μόνο αυτό έστω) κοιτάνε;Ή το πόσοι το αγοράζουν;Δηλαδή αν το acr στο pc κατέβει 100.000 φορές και πουλήσει 200.000 και στο 360 κατέβει 80.000 και πουλήσει 1.500.000, σκούζουν για τα 20.000 πειρατικά παραπάνω;Να είμαστε λίγο ρεαλιστές. Για μένα πάντως καλά κάνουν και δεν τα βγάζουν.Δικαίωμά τους.Κι εγώ σε όσους μου αναθέτουν δουλειά και με χιλιοταλαιπωρούν να με πληρώσουν τους αποθώ σιγά σιγά.Το ίδιο κάνουν και αυτοί γιατί τα έξοδα είναι τεράστια σήμερα και κανένας δεν έχει υποχρέωση να μας διασκεδάζει τσάμπα.
aekoupoli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 λογικο να κατεβαινουν στο pc πολυ περισσοτερο pc εχει κ η κουτση μαρια τωρα πια,εχουν πουληθει 50 εκατομυρια χβοχ παγκοσμιως κ οι υπολογιστες ειναι δισεκατομυρια δεν ξερω αν ειναι κ τα laptop μεσα στην μετρηση,απο αυτους πιο κατω απο τους μισους να παιζουν τα παιχνιδια(ακομα κ low) λογικο να υπαρχει τεραστια πειρατεια στο pc γιατι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι χρηστες,το skyrim k αλλα τοσα παιχνιδια γιατι πουλανε μια χαρα στο pc? αυτα ειναι δικαιολογιες της ubi το future soldier που ειπε δεν θα βγει ουτε αυτο γιατι να μην βγει?αφου το παιχνιδι βασιζεται σχεδον μονο στο online. και οντως πιστευω οτι κοιτανε μονο ποσες φορες κατεβηκε οταν μου συγκρινουν ποσα λεφτα χασαν αναλογα με το ποσες φορες κατεβηκε,λες κ αν δεν υπηρχε η πειρατεια ολοι αυτοι θα το αγοραζαν... αμα την εχουν κανει περα οι καταναλωτες την ubi λογω DRM κ σαπιων σερβερ στο pc τοτε αυτα ειναι δικαιολογιες computer sold this year: 317,151,220 για βαλε επι 5 χρονια
Bigi444444 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Και τι σχέση έχουν φίλε μου τα νούμερα που μου παραθέτεις;Προφανώς και το γνωρίζω ότι η βάση εγκατεστημένων χρηστών είναι απείρως μεγαλύτερη στους υπολογιστές.Θες να κάτσουμε τώρα να βγάζουμε στατιστικά;Αν νομίζεις πάντως ότι ένα στα δύο-τρία pc που αγοράζονται θα πρέπει να θεωρείται εν δυνάμει gaming pc και δικαιολογεί τον αριθμό των κατεβασμάτων, τι να πω δε μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Η ubisoft και η κάθε ubisoft κοιτάζει το εξής απλό: πόσο πούλησε το x παιχνίδι στις κονσόλες;Πόσο πούλησε στο pc;Πολύ λιγότερο στο pc.Πόσο κατέβηκε στις κονσόλες και πόσο στο pc;Πολύ περισσότερο στο pc.Πάρε τα @@ μου λοιπόν σταδιακά pc.Αν δε μπορείτε να το καταλάβετε, τι να πω, θα το δείξει προφανώς ο χρόνος. Για τα skyrim και τα ξεskyrim τα ξέρω καλά.Οι πωλήσεις του 360 είναι υπερπολλαπλάσιες κι ας έχει πολύ λιγότερους χρήστες, μιας και το έθιξες.Αν πιστεύετε ότι ο άλλος θα κάτσει να ασχοληθεί με αγορά 200 εκατομμυρίων ανθρώπων ας πούμε για να πουλήσει 500.000 χιλιάδες και όχι με αγορά 50 εκατομυρίων για να πουλήσει 2-3 εκατομμύρια, συγχαρητήρια κάποιος πρέπει να σας βάλει στη σημερινή πραγματικότητα και να σας δείξει τα έξοδα μιας σημερινής επιχείρησης και την αξία ανάληψης ρίσκου.
outlaw star Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Και τι σχέση έχουν φίλε μου τα νούμερα που μου παραθέτεις;Προφανώς και το γνωρίζω ότι η βάση εγκατεστημένων χρηστών είναι απείρως μεγαλύτερη στους υπολογιστές.Θες να κάτσουμε τώρα να βγάζουμε στατιστικά;Αν νομίζεις πάντως ότι ένα στα δύο-τρία pc που αγοράζονται θα πρέπει να θεωρείται εν δυνάμει gaming pc και δικαιολογεί τον αριθμό των κατεβασμάτων, τι να πω δε μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Η ubisoft και η κάθε ubisoft κοιτάζει το εξής απλό: πόσο πούλησε το x παιχνίδι στις κονσόλες;Πόσο πούλησε στο pc;Πολύ λιγότερο στο pc.Πόσο κατέβηκε στις κονσόλες και πόσο στο pc;Πολύ περισσότερο στο pc.Πάρε τα @@ μου λοιπόν σταδιακά pc.Αν δε μπορείτε να το καταλάβετε, τι να πω, θα το δείξει προφανώς ο χρόνος. Για τα skyrim και τα ξεskyrim τα ξέρω καλά.Οι πωλήσεις του 360 είναι υπερπολλαπλάσιες κι ας έχει πολύ λιγότερους χρήστες, μιας και το έθιξες.Αν πιστεύετε ότι ο άλλος θα κάτσει να ασχοληθεί με αγορά 200 εκατομμυρίων ανθρώπων ας πούμε για να πουλήσει 500.000 χιλιάδες και όχι με αγορά 50 εκατομυρίων για να πουλήσει 2-3 εκατομμύρια, συγχαρητήρια κάποιος πρέπει να σας βάλει στη σημερινή πραγματικότητα και να σας δείξει τα έξοδα μιας σημερινής επιχείρησης και την αξία ανάληψης ρίσκου. lol εγώ πάντως προσωπικά ξέρω περισσότερους που έχουν xbox και τα έχουν όλα σπασμένα και λιγότερους πειρατές στο pc...ειδικά μιας και μιλάμε για τη συγκεκριμένη εταιρία η ubi είναι noobisoft τέλος...και παιχνίδια όπως το skyrim, bf3, mw3 μια χαρά έχουν πουλήσει και στο pc...έλεος πια με τη καραμέλα ότι το pc gaming πεθαίνει..για να μη μιλήσουμε για διαμαντάκια στυλ amnesia...
Bigi444444 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Κι εγώ πάλι κανέναν για xbox.Σε αυτούς προσέθεσε και τη θειά μου τη Μαριγώ που έχει μόνο pc και μαύρο μπάλωμα στο μάτι.Μα τι ξέρει ο καθένας από τους 5-10 gamer φίλους του είναι το βαρόμετρο της αγοράς;Ήμαρτον δηλαδή.Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι multiplatform games πουλάνε καλύτερα σε pc ή έστω αρκετά καλά όπως και στο παρελθόν, νομίζω δεν έχει νόημα να το κουβεντιάζουμε άλλο.Δείτε σε όλα τα παιχνίδια της τωρινής γενιάς ποσοστά πωλήσεων ανά σύστημα και μετά το ξανασυζητάμε.Στις πλειοψηφία των περιπτώσεων παίζει λίγο πάνω από 50% το 360, λίγο κάτω από 50 το ps3 και με κάτω από 10 το pc... Κι αυτά τα λέει άνθρωπος που αρνείται χρόνια τώρα να πάρει κονσόλα, έτσι;Όπου σταθώ τις κράζω.Αλλά δε μπορώ να παραβλέψω την τάση της βιομηχανίας για στροφή στο console gaming, για την ώρα τουλάχιστον.Ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν διαμάντια και ρουμπίνια που βγαίνουν ακόμα για pc ή αν υπάρχουν και μερικά παιχνίδια που κάνουν πολύ καλές πωλήσεις και σε pc, ο κανόνας είναι ότι όλες οι εταιρείες γλυκοκοιτάζουν τις κονσόλες.Αν δεν το δέχεστε, μαγκιά σας, δε μπορώ να επιμείνω παραπάνω.Πάντως για να το κάνουν στο σύνολό τους κάτι θα σημαίνει, δε βρίσκετε; Nubisoft ή όχι εγώ ξέρω πάντως ότι έχει και μερικές σειρές διαμάντια.Και προσωπικά δε θα ήθελα να τις διακόψει ούτε μελλοντικά της παιχνίδια να τα κυκλοφορεί αποκλειστικά σε κονσόλες γιατί δεν είμαι κονσολάκιας.
totalius Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Οι τύποι καταφεραν να καταστρέψουν το silent hunter.Τί να λέμε τώρα.Κ πολύ ασχοληθήκαμε με τη πάρτυ τους.Κανονικά το πληκτρολόγιο δε θα έπρεπε να μας επιτρέπει να γράφουμε ubisoft.
outlaw star Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 το οτι κάποιοι τίτλοι οι οποίοι έτσι και αλλιώς είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα της κονσόλας δε πουλάνε στο pc είναι λογικότατο διότι η pc gaming κοινότητα απλά ξέρει να ξεχωρίζει τι αξίζει και να μην ασχολείται με ότι την ταϊζει η βιομηχανία μάλλον αυτό δε πιάνεις..(και σίγουρα η πειρατεία έχει και αυτή τις επιπτώσεις της, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να δικαιολογεί την ubi)..και η παραπάνω κατηγορία παιχνιδιών είναι συνήθως τίτλοι multiplatform ή απλά μεταφορές της πλάκας απο κονσόλες..πχ κάτι αστεία παιχνιδάκια του στυλ dark sector, bionic commando και πάει λέγοντας(ξέχασα το πολυδιαφημισμένο rage..ας το χαίρονται οι κονσολάκηδες)...ε φυσικό είναι να μη πουλάνε οπότε και να μη τα βγάζουν στο pc χάρισμά τους...διότι τίτλοι όπως το street fighter ή το batman μια χαρά πούλησαν στο pc, για αυτό και βγήκαν και οι συνέχειές τους... το ότι κάποιοι devs μάλλον έχουν αναπαυθεί στο να βγάζουν ξαναζεσταμένο φαγητό σε hardware 5ετίας το οποίο τους βολεύει αφάνταστα χάρισμά τους, ας πουλάνε μόνο στις κονσόλες(φυσικά υπάρχουν τίτλοι εξαιρέσεις όπως τα gears of war, αλλά λίγοι γενικώς..) πάντως εταιρίες όπως η blizzard θεωρώ πως δε θα συμφωνούσαν μαζί σου.. και μη μου πεις ότι πρόκειται απλά για μια εταιρία, διότι πρόκειται για ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ που βγάζει τίτλους ορόσημα πάντα... στο κάτω-κάτω ακόμη και η EA αναγνωρίζει τη δύναμη της pc κοινότητας όταν βγάζει ένα BF3 που δεν είναι απλά μια κονσολομεταφορά.. και εμένα με στεναχώρησε που δε θα βγει μαλλον το παιχνιδι στο pc μιας και είμαι φαν των zombies/survival horror (ευτυχώς όμως τώρα τελευταία υπάρχουν αρκετά τέτοια), αλλά με την πολιτική που ακολουθεί η ubi δε νομίζω ότι έτσι και αλλιώς θα ασχολιόμουν καν.. και θα συμφωνήσω τελικά εν μέρει μαζί σου ότι πολλές-όχι όλες οι εταιρίες κοιτάζουν τις κονσόλες (είπαμε blizzard δύναμη ) επειδή συνήθισαν να βγάζουν μέτριους τίτλους τους οποίους οι κονσολάκηδες τους αποδέχονται πολύ πιο εύκολα απο τον pc gamer..βέβαια το κακό είναι ότι τέτοια παιχνίδια πολλές φορές έρχονται και στο pc, αλλά τις περισσότερες φορές παίρνουν αυτό που τους αξίζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα