Προς το περιεχόμενο

Πως δημιουργούμε recovery partition σε λαπτοπ?

aldon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο format και εγκατασταση των XP σε μηχανημα που ειχε vista, χαθηκε το recovery partition. (εγινε και σε αυτο format)

υπάρχει τρόπος να το ξανακάνω?

Δημοσ.

Βασικά όχι. Τουλάχιστον στους HP Pavilion (που ξέρω λόγω ιδιοκτησίας, υπολογιστή όχι της εταιρίας) το δικό σου μοντέλο δεν το είπες. Το θέμα είναι εάν έχεις κάνει CD/DVD επαναφοράς εάν ναι μπορείς να κάνεις ανάκτηση από εκεί. Υποθέτω ότι να Vista δεν τα έχεις στο Laptop οπότε το μπέρδεμα είναι μεγαλύτερο. Σε κάληψα;

Δημοσ.
Δεν μπορείς να επαναφέρεις το recovery partition. Ελπίζω να είχες προλάβεις να φτιάξεις τα δισκάκια σου...

Το recovery partition σε HP-Compaq ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ αν ακολουθήσεις τη διαδικασία recovery με δισκάκια. Παθώς (και μαθώς γιατί μου ένωσε πάλι τα δύο διαμερίσματα που είχα κάνει το σκληρό διαγράφοντας -φυσικά- τα περιεχόμενα του δεύτερου διαμερίσματος)...

Δημοσ.

Καντα καλου κακου να τα εχεις, για να μην τρεχεις όπως εγω τωρα.

Τελικα βρηκα φίλο φίλου μου που εχει το ίδιο λαπτοπ με εμενα και θα μου κάνει τα recovery dvd's

αλλιως θα μα τα αγόραζα απο την sony για 43 ?

Δημοσ.

Μου δημιουργήθηκε η εξής αφελής απορία:

Εάν φυλάξεις τα αρχεία του partision αλλού προσωρινά και μετά φτιάξεις ένα paritsion και τα βάλεις μέσα θα λειτουργεί;

(έχω είδη δισκάκι και θα το δοκιμάσω πριν από κάθε δοκιμή)

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις ένα πρόγραμμα recovery και να ανακτήσεις τα αρχεία σου μετά από format αλλά πρέπει να είσαι πολύ τυχερός.. Θα πρεπει να μεταφερεις αρχεια αλλου μετα, και αφου το κανεις να ξανακανεις partition Κλπ κλπ αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα ανακτηθουν ολα οποτε...

Δημοσ.

Δηλαδή, άμα βάλω ubuntu και αλλάξω τα partitions που έχουν τα vista, μετά με τα dvd που έγραψα από το recovery manager (κάπως έτσι), θα κάνει επαναφορά ακριβώς στο recovery point που έγραψα τα ντιβιντι.

Και με drivers τι παίζει?? Πρέπει να τους κατεβάσω και να τους περάσω ή στο recovery αποθκεύονται και οι drivers???? :rolleyes::rolleyes:εχω τον HP pavilion DV6840

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...