aldon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μετα απο format και εγκατασταση των XP σε μηχανημα που ειχε vista, χαθηκε το recovery partition. (εγινε και σε αυτο format) υπάρχει τρόπος να το ξανακάνω?
lefi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Βασικά όχι. Τουλάχιστον στους HP Pavilion (που ξέρω λόγω ιδιοκτησίας, υπολογιστή όχι της εταιρίας) το δικό σου μοντέλο δεν το είπες. Το θέμα είναι εάν έχεις κάνει CD/DVD επαναφοράς εάν ναι μπορείς να κάνεις ανάκτηση από εκεί. Υποθέτω ότι να Vista δεν τα έχεις στο Laptop οπότε το μπέρδεμα είναι μεγαλύτερο. Σε κάληψα;
kpartsi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δεν μπορείς να επαναφέρεις το recovery partition. Ελπίζω να είχες προλάβεις να φτιάξεις τα δισκάκια σου...
aldon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 δυστηχως δισκακια δεν ειχα κανει vaio ειναι , θα πάρω το vaio center να δω τι μπορω να κανω
kotetsi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δεν μπορείς να επαναφέρεις το recovery partition. Ελπίζω να είχες προλάβεις να φτιάξεις τα δισκάκια σου... Το recovery partition σε HP-Compaq ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ αν ακολουθήσεις τη διαδικασία recovery με δισκάκια. Παθώς (και μαθώς γιατί μου ένωσε πάλι τα δύο διαμερίσματα που είχα κάνει το σκληρό διαγράφοντας -φυσικά- τα περιεχόμενα του δεύτερου διαμερίσματος)...
mkyprian Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 παιδες αμα παρουμε αινουριο λαπτοπ το πρωτο που κανουμε ειναι η εγγραφη των DVD recovery? πειρα τον A300-15B
aldon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Καντα καλου κακου να τα εχεις, για να μην τρεχεις όπως εγω τωρα. Τελικα βρηκα φίλο φίλου μου που εχει το ίδιο λαπτοπ με εμενα και θα μου κάνει τα recovery dvd's αλλιως θα μα τα αγόραζα απο την sony για 43 ?
lefi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μου δημιουργήθηκε η εξής αφελής απορία: Εάν φυλάξεις τα αρχεία του partision αλλού προσωρινά και μετά φτιάξεις ένα paritsion και τα βάλεις μέσα θα λειτουργεί; (έχω είδη δισκάκι και θα το δοκιμάσω πριν από κάθε δοκιμή)
dimis308 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μπορείς να βρεις ένα πρόγραμμα recovery και να ανακτήσεις τα αρχεία σου μετά από format αλλά πρέπει να είσαι πολύ τυχερός.. Θα πρεπει να μεταφερεις αρχεια αλλου μετα, και αφου το κανεις να ξανακανεις partition Κλπ κλπ αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα ανακτηθουν ολα οποτε...
remalis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δηλαδή, άμα βάλω ubuntu και αλλάξω τα partitions που έχουν τα vista, μετά με τα dvd που έγραψα από το recovery manager (κάπως έτσι), θα κάνει επαναφορά ακριβώς στο recovery point που έγραψα τα ντιβιντι. Και με drivers τι παίζει?? Πρέπει να τους κατεβάσω και να τους περάσω ή στο recovery αποθκεύονται και οι drivers???? :rolleyes:εχω τον HP pavilion DV6840
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.