neo381990 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Εχω το εξής προβλημα. Ξαφνικά, εκεί που είχα δώσει για εκτύπωση 9 σελιδες, με το που φτανει στις 8 σταματαει να τυπώνει και μετά δεν κανει τιποτα απολύτως ό,τι εκτύπωση και να δώσω... Τον παω λοιπόν σε τεχνικό και κάνει επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τον δοκιμάζει, και τυπώνει κανονικά. Τον συνδέω στο δικό μου PC πάλι τιποτα. Υποψιάστηκα drivers και πηγα να κατεβάσω καινούρια. Κατεβασα καποια PCL6 ή κάτι τετοιο για XP αλλά όταν κανω εγκατάσταση μου εμφανίζουν στο Εκτυπωτές και Φαξ έναν εκτυπωτή που δέν υπάρχει... Ο εκτυπωτής ειναι ο HP LaserJet 1200. Ευχαριστώ από πρίν για τη βοήθεια!
kondoras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Βασικά, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις drivers για τον 1200, διότι περιλαμβάνονται μέσα στα XP. Τώρα γιατί δεν τυπώνει, δεν μπορώ να σκεφτώ. Σίγουρα τον έχεις προεπιλεγμένο; Το καλώδιο (USB?) το έχεις συνδέσει σωστά; Δοκίμασες να τον βάλεις σε άλλη usb θύρα;
Alexandrosc2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δοκίμασες να του κάνεις restart. Εδώ που δουλέυω είχα το ίδιο πρόβλημα και αφού το έκανα retsart ξεμπλόκαρε. Καλή επιτύχια σε ότι δοκιμάσεις!
treloxakeras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Σβήσε ή κάνε uninstall όλους τους εκτυπωτές και κάνε εγκατάσταση το HP Laserjet driver και θα παίξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.