stathispap Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Καλησπερα, αγορασα το Genius g-pen 560 (link στο skroutz) σε μια προσπαθεια να απαλλαγω απ' το mouse και την τενοντιτιδα που μου χαρισε. Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει digitizer, ουτε καν δοκιμαστικα, και το πηρα πιο πολυ γιατι διαβασα σχετικα καλα λογια. Δεν ξερω εαν ειναι φυσιολογικο, εαν οντως ειναι φτιαγμενα για να δουλευουν ετσι αυτα, αλλα παρατηρω οτι ο δεικτης στην οθονη κινειται ακομα κι οταν η μυτη του στηλου δεν εφαπτεται στην επιφανεια της ταμπλετας... Και μαλιστα, η κινηση ανιχνευεται απο σχετικα μεγαλο υψος, δηλαδη μολις φτασω στα 2-3 cm! Δεν ξερω κατα ποσον ισχυει η φραση it's not a bug, it's a feature, αλλα ετσι καθισταται αδυνατον να δουλεψει κανεις... Ακομα χειροτερα, το λογισμικο που το συνοδευει δεν εχει καμια ρυθμιση ευαισθησιας για την ανιχνευση του στηλου, η μονη ρυθμιση που εχει ειναι για την ευαισθησια στην πιεση... Οσοι εχουν χρησιμοποιησει, ας γραψουν λιγο, ειναι φυσιολογικο αυτο, δλδ ετσι δουλευουν ολα? Να ελπιζω σε μελλοντικη αναβαθμιση των drivers? (Σημειωνω πως κατεβασα την τελευταια εκδοση, αυτην που υπαρχει στο site του κατασκευαστη) Ευχαριστω ΥΓ: Κατι μου λεει πως θα τα κλαψω τα λεφτουδακια μου - δεν ηξερες, δε ρωταγες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.