million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 αυφου εχεις αυτη βαλτην στεγνα εχει και ποιο καλα specs και εγω Supertalent εχω και ειναι μια χαρα
fe31h Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ok! παω να την παρω και φανταζομαι να ειμαι ενταξει... Ευχαριστω παρα πολυ!!!!
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ok! παω να την παρω και φανταζομαι να ειμαι ενταξει...Ευχαριστω παρα πολυ!!!! ε και κατι να κατσει στραβα μπορεις να την αλλαξεις
fe31h Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ε και κατι να κατσει στραβα μπορεις να την αλλαξεις σαν τι να κατσει στραβα δηλαδη????:fear: ναι καλα αν την εχω πληρωσει και υστερα....:p
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 σαν τι να κατσει στραβα δηλαδη????:fear:ναι καλα αν την εχω πληρωσει και υστερα....:p παρε παρε παντως εγω λ7 σε παλιο μηχανακι δεν θα χαλαγα μιλαμε η τιμες της απλης DDR ειναι εξωφρενικες
fe31h Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 παρε παρε παντως εγω λ7 σε παλιο μηχανακι δεν θα χαλαγα μιλαμε η τιμες της απλης DDR ειναι εξωφρενικες ναι που να παρει!!! ειναι πανακριβες!!! οπως και στις agp καρτες!! για δες λιγο την τιμη τους... θα παθεις πλακα!!! καλα δεν ξερω ισως παρω καμια φθηνη με σχεδον τα ιδια χαρ σε 512 και ειμαι μια χαρουλα!!!
XLV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ναι είναι ακριβές πλέον, ειδικά σε συνδιασμό με τις αρκετα χαμηλότερες τιμες των ddr2, που αρκετές φορές καθιστά ασύμφορη την αναβάθμιση ενός παλιού συστήματος, πιο πολύ συμφερει να το δώσεις και να στήσεις ένα νεώτερο.. τεσπά, μια άλλη δυνατότητα είναι να ψάξεις για μεταχειρισμένες μνήμες..
simplemind79 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ναι μεν καλό είναι να βάλεις και άλλη μνήμη ,εγω έχω p4 στα 3 ghz με 1,5 giga ddr 400 άρες σε dual chanel μνήμη και 7800 gs 256 mb vga!Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση σε ddr1 και ακριβές είναι και δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά!!Πρόσθεσε την 512 που έχεις και είσαι μια χαρα!!με 1,5 giga σύνολο θα είσαι οκ!κράτα το pc για downloader και πάρε αργότερα ένα καινούργιο!με pci exress 2 να δεις και μεγάλη διαφορά!
fe31h Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ναι μεν καλό είναι να βάλεις και άλλη μνήμη ,εγω έχω p4 στα 3 ghz με 1,5 giga ddr 400 άρες σε dual chanel μνήμη και 7800 gs 256 mb vga!Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να κάνεις αναβάθμιση σε ddr1 και ακριβές είναι και δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά!!Πρόσθεσε την 512 που έχεις και είσαι μια χαρα!!με 1,5 giga σύνολο θα είσαι οκ!κράτα το pc για downloader και πάρε αργότερα ένα καινούργιο!με pci exress 2 να δεις και μεγάλη διαφορά! ναι μαλλον αυτο θα κανω (το εχω κανει κιολας) και ειναι μια χαρουλα... Ευχαριστω πολυ!!!!
fe31h Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ναι μαλλον αυτο θα κανω (το εχω κανει κιολας) και ειναι μια χαρουλα...Ευχαριστω πολυ!!!! Παιδια! για πειτε μου αυτο.... την εβαλα στην 3 θυρα και οταν τον ανοιξα μου εκανε κατι μπιπ μπιπ και τα λαμπακια της μητρικης ηταν πρασινα τα τρεια και οχι τα τεσσερα που επρεπε...:shock: και η εκκινηση δεν συνεχιζοταν!!!! οταν την εβαλα στην πρωτη θυρα τοτε παλι εκανε το μπιπ μπιπ και μετα εκανε μπιιιιιιιπ μπιπ(αυτο ηταν καλο το κανει παντα!) και αναψαν και τα τεσσερα πρασινα λαμπακια οταν ποια συνδεσα και την οθονη ειδα οτι ολα ηταν οκ (στην 1 θυρα την ραμ) μπηκα στο bios αλλα δεν βρηκα τιποτα... τωρα μπηκα και στο pc wizard μου λεει οτι εχω 1536 φυσικη μνημη αλλα οταν παταω πανω της δεν την βρισκω την 512, ουτε και στις ιδιοτητες του υπολογιστη μου λεει οτι εχω 1536 μονο λεει οτι εχει 1024!!!! το μονο που την ''διαβασε'' ηταν το cpu-z!! τι γινεται εδωπερα???? σας παρακαλω πειτε μου...
fe31h Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 τελικα το pc wizard την βρισκει αλλα οχι τα win!!!! γιατι αυτο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.