million_voices Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 δηλαδη λετε καλυτερα 1.5 με ποιο αργη ταχυτητα παρα 1 με ποιο γρηγορη??? αν ξερεις τι ειναι swap τοτε ξερεις και την απαντηση
fe31h Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 αν ξερεις τι ειναι swap τοτε ξερεις και την απαντηση δεν ξερω φιλε μου... μηπως ειναι ευκολη μια απλη εξηγηση???
million_voices Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 δεν ξερω φιλε μου... μηπως ειναι ευκολη μια απλη εξηγηση??? οταν η μνημη τιγκαρει ο H/Y αρχιζει να μετακινει απο την μνημη οτι δεν χρειαζεται απολυτως αμεσα σε ενα μεγαλο αρχειο στον σκληρο που παιζει συμπληρωματικα αλλα πολυ ποιο αργα τον ρολο μνημης οποτε αν οπως λες μετα το Crysis τα win σου εβγαζαν μυνημα για πολυ χαμηλη εικονικη μνημη (Swap, δλδ μνημη στον δισκο) σημαινει οτι χρειαζεσαι παραπανω μνημη αρα κοτσαρεις οση μπορεις και θα δεις μεγαλη διαφορα (για να μην σου πω οτι δεν θα δεις μπλε οθονες) οσο για το FSB της μνημης, τι να λεμε εδω εισαι στα ορια σιγα μην εχεις προβλημα που θα τρεχει η μνημη λιγο ποιο αργα που και παλι οι διαφορες ειναι αμελητεες απο 333 στα 400 ετσι λεω εγω και αν κανω λαθος ας διορθωσει καποιος
antonl Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Επίσης το μήνυμα που σου έβγαλε για το swap σημαίνει είτε ότι δεν έχεις πολύ χώρο στο partition που βρίσκεται αυτό είτε ότι το max size που του έχεις ορίσει είναι μικρό.
fe31h Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 οταν η μνημη τιγκαρει ο H/Y αρχιζει να μετακινει απο την μνημη οτι δεν χρειαζεται απολυτως αμεσα σε ενα μεγαλο αρχειο στον σκληρο που παιζει συμπληρωματικα αλλα πολυ ποιο αργα τον ρολο μνημης οποτε αν οπως λες μετα το Crysis τα win σου εβγαζαν μυνημα για πολυ χαμηλη εικονικη μνημη (Swap, δλδ μνημη στον δισκο) σημαινει οτι χρειαζεσαι παραπανω μνημη αρα κοτσαρεις οση μπορεις και θα δεις μεγαλη διαφορα (για να μην σου πω οτι δεν θα δεις μπλε οθονες) οσο για το FSB της μνημης, τι να λεμε εδω εισαι στα ορια σιγα μην εχεις προβλημα που θα τρεχει η μνημη λιγο ποιο αργα που και παλι οι διαφορες ειναι αμελητεες απο 333 στα 400 ετσι λεω εγω και αν κανω λαθος ας διορθωσει καποιος Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!!!! με κατατοπισες μια χαρα!!! Επίσης το μήνυμα που σου έβγαλε για το swap σημαίνει είτε ότι δεν έχεις πολύ χώρο στο partition που βρίσκεται αυτό είτε ότι το max size που του έχεις ορίσει είναι μικρό. οριστε?? και πως ρυθμιζεις το partition size????
antonl Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 [...]οριστε?? και πως ρυθμιζεις το partition size???? Το swap (page file) παραμετροποιείς, όχι το partition. Σε WinXP: Control Panel -> System -> Advanced -> Performance -> Advanced -> Change. Από εκεί ορίζεις σε πιο partition θα βρίσκεται και πόσο μέγεθος θα έχει (αν δε θες να το αφήσεις να το ρυθμίσει ο υπολογιστής).
sarakinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Eγώ λέω να βάλεις άλλο 1gb μνήμη ίδιας μάρκας στα 333 και να έχεις 2 ίδια modules για να δουλεύεις και dual channel..η αναβάθμηση μνήμης είναι μια ουσιώδης και σχετικά φθηνή αναβάθμηση για κάθε υπολογιστη...γνώμη μου.. Υ.Γ Μην κάνεις συγκρήσεις με γνώμωνα το Crysis
million_voices Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Eγώ λέω να βάλεις άλλο 1gb μνήμη ίδιας μάρκας στα 333 και να έχεις 2 ίδια modules για να δουλεύεις και dual channel..η αναβάθμηση μνήμης είναι μια ουσιώδης και σχετικά φθηνή αναβάθμηση για κάθε υπολογιστη...γνώμη μου..Υ.Γ Μην κάνεις συγκρήσεις με γνώμωνα το Crysis ακομα καλυτερα
fe31h Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Eγώ λέω να βάλεις άλλο 1gb μνήμη ίδιας μάρκας στα 333 και να έχεις 2 ίδια modules για να δουλεύεις και dual channel..η αναβάθμηση μνήμης είναι μια ουσιώδης και σχετικά φθηνή αναβάθμηση για κάθε υπολογιστη...γνώμη μου..Υ.Γ Μην κάνεις συγκρήσεις με γνώμωνα το Crysis αν βαλω αλλο ενα ιδιο θα εχω 400 ταχυτητα εαν δεν κανω λαθος οταν λες οτι θα εχω 2 ιδια modules το κατανοω, οταν λες ομως να εχω dual channel τι εννοεις με αυτο???? ΥΣ τα 2 γκιγκα μετα ομως θα τα αξιοποιει ο Ρ4 στα 2.8???
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 εδω εισαι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554764 οχι το FSB της μνημης θα πεσει στο μικροτερο εγκατεστημενο, 333 στην περιπτωση σου dual chanell σημαινει οτι το chipset μπορει να μεταφερει δεδομενα αν και οταν χρειαστουν και αν αυτο ειναι δυνατο αναλογως την κατανομη τους στα dimakia, ταυτοχρονα και απο τα 2 dimakia πραγμα καλο πιστεψε μας ο επεξεργαστης μπορει , τα XP μπορουν να δουν εως περιπου 3+κατι ψιλα GB, το ζητημα ειναι η mobo σου μπορει? εως ποση μνημη δεχεται? εχεις κενα slots?
fe31h Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 εδω εισαιhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554764 οχι το FSB της μνημης θα πεσει στο μικροτερο εγκατεστημενο, 333 στην περιπτωση σου dual chanell σημαινει οτι το chipset μπορει να μεταφερει δεδομενα αν και οταν χρειαστουν και αν αυτο ειναι δυνατο αναλογως την κατανομη τους στα dimakia, ταυτοχρονα και απο τα 2 dimakia πραγμα καλο πιστεψε μας ο επεξεργαστης μπορει , τα XP μπορουν να δουν εως περιπου 3+κατι ψιλα GB, το ζητημα ειναι η mobo σου μπορει? εως ποση μνημη δεχεται? εχεις κενα slots? δεν ειναι το θεμα αν θα τα δουν τα win τα 2, αλλα αν θα τα ''σηκωσει' ο επεξεργαστης τοσα πολλα ή αν δεν θα εχει κανενα προβλημα... η μητρικη μου οπως λεω και στην αρχη εχει τρεις θυρες που η καθεμια σηκωνει εως και 1 γκιγκα... οποτε κανενα προβλημα απο εκεινη την μερια
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 δεν ειναι το θεμα αν θα τα δουν τα win τα 2, αλλα αν θα τα ''σηκωσει' ο επεξεργαστης τοσα πολλα ή αν δεν θα εχει κανενα προβλημα...η μητρικη μου οπως λεω και στην αρχη εχει τρεις θυρες που η καθεμια σηκωνει εως και 1 γκιγκα... οποτε κανενα προβλημα απο εκεινη την μερια ημουν σαφης Yγ το Google ειναι φιλος σου
antonl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 [...] η μνημη ραμ που εχω βαλει τρεχει στα 400 ddr1 [...] [...] οχι το FSB της μνημης θα πεσει στο μικροτερο εγκατεστημενο, 333 στην περιπτωση σου [...] Δεν υπάρχει θέμα να μη "σηκώνει" ο υπολογιστής "τόσα πολλά". Με το 512άρι που ήδη έχεις δεν είδες καμιά βελτίωση όταν το βαλες κι αυτό σε συνδιασμό με το 1GB;
fe31h Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ημουν σαφης Yγ το Google ειναι φιλος σου ναι φιλε μου, σορρυ... εισουν σαφεστατος!!! αφου λες <<ο επεξεργαστης μπορει>> αλλα εγω δεν το προσεξα... εγω λεω να βαλω αυτην εδω την ραμ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552000 η οποια εχει CL 2.5 (δεν ειναι καλυτερο απο το 3????) αλλα εχει και ψυχτρα τι λετε? δεν ειναι ποιο καλη?? (εξαλου αυτη εχω οποτε να ειναι και ιδιες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.