Προς το περιεχόμενο

Εχω 1GB RAM, να βαλω αλλα 512MB???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας....

Λοιπον πριν απο λιγο καιρο εκανα αναβαθμιση στον υπολογιστη...

Αλλαξα ram, καρτα γραφικων και τροφοδοτικο. Ευτηχως αν και τα αλλαξα μονος μου (πρωτη μου φορα...) τα καταφερα και δουλεψε.

Στο θεμα μας... εχω για επεξεργαστη εναν Ρ4 στα 2.8, για καρτα γραφικων μια 7600GT και μνημη ram μια καλη 1 γκιγκα...

Παω να παιξω κανενα παιχνιδακι και ολα καλα! (μονο κατι προβληματα στα drivers της καρτας γραφικων) ολα τα παιζει σε full αναλυση και γραφικα χωρις κανενα προβλημα.

Οταν ομως εβαλα το crysis τοτε εγινε αυτο συστημα.... ενταξει ομως το παει μια χαρουλα, με μια διαφορα οτι η μνημη ραμ του ενος γκιγκα δεν του φτανει!! και μαλλον θελει κιαλο (οταν εκλεισε το παχνιδι μου ειπαν τα windows χαμηλη εικονικη μνημη)

Οποτε λεω και εγω να βαλω την 512 που ειχα παλια πανω... τι λετε θα την παρει καλα ή οχι?? μηπως ειναι καλυτερα να παρω αλλη μνημη της ιδιας μαρκας??

Η μητρικη μου υποστηριζει μεχρι και 3 γκιγκα με 333 και πανω ταχυτητα... η μνημη ραμ που εχω βαλει τρεχει στα 400 ddr1 οταν ομως παω στο pc wizard μου λεει οτι ειναι στα 200, γιατι αυτο?? αμα βαλω την παλια ραμ παλι μαζι με αυτη που εχω τωρα η οποια ειναι ddr1 στα 166 θα εχω κανενα προβλημα εκτος απο το οτι θα ''πεσω'' σε ταχυτητα 166???

Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων...:-):-)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικά θα προτιμούσα 1,5GB @ 333MHz παρά 1GB @ 400MHz. Όχι τόσο για τα παιχνίδια αλλά για τη γενικότερη συμπεριφορά του υπολογιστή.

Το pc wizard σου λέει 200 γιατί η μνήμη σου ειναι DDR, οπότε 200x2=400.

Όσο για το αν παίζει τα πάντα (εκτός Crysis) στο "full", αυτό είναι σχετικό αλλά εφόσον καλύπτει εσένα δεν τίθεται θέμα :)

Δημοσ.

οποτε λες καλυτερα να παρω αλλη μια 512 της ιδιας μαρκας στα 400 και ετσι θα εχουμε 1.5 στα 400 και οχι στα 333... σωστα???

Δημοσ.

εχω αυτην εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552000 η οποια αν δεν κανω λαθος εχει καλα χαρακτηριστικα...

ποια απο τις 512 θα μου προτεινατε? http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=DDR-1&title=512MB

ή καμια απο αυτες δεν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την δικια μου??

Δημοσ.
νομιζω οτι και να κανεις Crysis ανετα δεν θα παιξεις

ενταξει...δεν σου ειπα να το παιξω στο very high!!!! το να το παιξω στο medium και μερικα στο low με ικανοποιει παρα πολυ!!!:P:p

Δημοσ.
ενταξει...δεν σου ειπα να το παιξω στο very high!!!! το να το παιξω στο medium και μερικα στο low με ικανοποιει παρα πολυ!!!:P:p

νομιζω

ειναι περισσοτερο θεμα CPU και λιγοτερο μνημης

αν εχεις extra μνημη βαλτην

καλο θα κανεις κακο δεν θα κανεις σιγουρα

Δημοσ.
απο cpu θα ειναι οκ για crysis tested... p4 2.66 o/c to 2,95 northwood 512 cache/1,5gb ram ddr333/7600gs εδω!

ειδες? 1,5 οχι 1 που εχω εγω....

ποιες ειναι φιλε μου οι ακριβες ρυθμισεις σου???

Δημοσ.

πασο αλλα εξαρταται τι εννοει οκ

ολα low φανταζομαι και με frame rate πολυ χαμηλο

το Pc του ειναι Oced επισης

και τελος οπως σου ειπα βαλε την μνημη,σιγουρα θα ειναι καλυτερα

Δημοσ.

ναι θα το βαλω και θα δουμε τι θα γινει...

απλως δεν ξερω τι θα γινει, θα το υποστιριξει???(επιδι ειναι διαφορετικης εταιριας το 512...)

Δημοσ.
πασο αλλα εξαρταται τι εννοει οκ

ολα low φανταζομαι και με frame rate πολυ χαμηλο

το Pc του ειναι Oced επισης

και τελος οπως σου ειπα βαλε την μνημη,σιγουρα θα ειναι καλυτερα

δηλαδη λετε καλυτερα 1.5 με ποιο αργη ταχυτητα παρα 1 με ποιο γρηγορη???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...