alt10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 καλησπερα , εχω μια βιντεοκαμερα κανον που παιρνει δισκακια dvd τα μικρα.οταν βαζω το καλοδιο στην τηλεωραση απο την καμερα παιζει κανονικα το dvd ενω οταν παω να το βαλω στον υπολογιστη το βλεπει ως αδειο εχω δοκιμασει σε πολλα πσ αλλα παντου το ιδιο τι γινεται ? ευχαριστω
Peavy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Βάλε το δισκάκι πάλι μέσα στην κάμερα και κάντο finalize για να μπορέσεις να το δεις στο pc ή σε dvd player.
Peavy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ναι.Τώρα δεν ξέρω ποια κάμερα έχεις αλλά κάπου θα υπάρχει αυτή η επιλογή για να μπορείς να βλέπεις τα δισκάκια και οπουδήποτε αλλού εκτός της κάμερας.
alt10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 αμα κανω αυτη την επιλογη δν θα μπορω να το δω στην καμερα?
blackstar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ναι. Άπλα αν το δισκάκι σου δεν είναι -/+rw δεν θα μπορείς να γράψεις κάτι ακόμα στο δισκάκι.
Peavy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 αμα κανω αυτη την επιλογη δν θα μπορω να το δω στην καμερα? Αν κάνεις finalize θα μπορείς να το δεις και πάλι απο την κάμερα απλά δεν θα μπορέσεις να γράψεις άλλο υλικό στο ίδιο δισκάκι, αν είναι όμως RW το δισκάκι όπως λέει και ο φίλος τότε μπορείς μετά το finalize (αφού κάνεις backup στο pc ή όπου αλλού θες) να σβήσεις ότι έχει το δισκάκι και να αρχίσεις να γράφεις πάλι πάνω σε αυτό.
alt10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 υπαρχει τροπος να κανω finalise απο το pc γιατι την καμερα δν την εχω μαζι μου ???
Peavy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Απο ότι γνωρίζω όχι, μόνο απο τιην ίδια την κάμερα μπορείς μόνο ή λογικα απο ίδιο μοντέλο τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.