Προς το περιεχόμενο

Tellas στα Χανιά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί θέλω να δω τι ταχύτητες παίζουν στα Χανιά γιατί έχω σπαστεί με την Tellas. Συγχρόνισα πριν 2 μέρες και είμαι στα 3Mbps down και up 707

Δημοσ.
Σαν τι δηλαδή χαρακτηριστικά θες να σου δώσω?

Τα στατιστικά θα τα βρεις μέσα στο control panel του router σου.

Ας πούμε, για D-Link:

http://192.168.1.1 > Status > Statistics > ADSL Statistics

Εκεί θα δεις τα: Rate / SNR Margin / Attenuation.

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το topic.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σαν τι δηλαδή χαρακτηριστικά θες να σου δώσω?

όλα αυτά που μετριούνται με db...

Δημοσ.

Στην Χαλέπα μένω στην Πρόβα κοντά,

Downstream Upstream

SNR margin (dB): 9.6 12.3

Attenuation (dB): 54.5 30.0

Output power (dBm): 15.5 12.6

Attainable rate (Kbps): 2848 708

Αυτές είναι οι τιμές σήμερα το μεσημέρι.

• Super Moderators
Δημοσ.

ZOMG...σχεδόν 55db downstream line attenuation...

είσαι 4km μακρυά από το dslam της περιοχής σου...

μέγιστο θεωρητικό είναι τα 4mbit αλλά όπως είπα θεωρητικό...πάλι καλά που είσαι στα 3mbit

με όποιον παροχέα και να ήσουν τους ίδιους συγχρονισμούς θα έβλεπες μιας και τα dslam όλων των εναλλακτικών είναι στο ίδιο κτήριο με αυτό του ΟΤΕ...άρα η απόσταση παραμένει ίδια

Δημοσ.

Θα παίξει κανά τηλέφωνο στα κεντρικά να κάνουν καθαρισμό της γραμμής αλλιώς επί τόπου διακοπή και πάω Forthnet. Ένας φίλος μου μένει στην πρόβα και έβαλε Forthnet και πιάνει 7Mbps τοπ, καλύτερη από το 3.

• Super Moderators
Δημοσ.

δοκίμασε αλλά δεν νομίζω να βελτιωθεί και πολύ...είναι και το θέμα της απόστασης

(μου αρέσει που μου είπες ότι μένει πρόβα, λες και ξέρω που είναι :P )

Δημοσ.

Mik όλη η γραμμή μέχρι το σόδι είναι προβληματική ότι και να βάλεις το ίδιο θα είναι... κι γω στο γραφείο στο δρόμο της κουκουβάγιας σέρνομε στο 1 κλειδώνει με το ζόρι.Εγώ ψηλά στα λενταριανά πιάνω 9

Δημοσ.

Κάτι κάνουν στην γραμμή και ελαττώνουν τον θόρυβο που έχεις και έχεις καλύτερη ποιότητα στην γραμμή, λένε. Βέβαια, όταν ένας φίλος μου είχε πρόβλημα με το τηλέφωνό του και δεν μπορούσαν να τον συνδέσουν, μιλούσα με τον τεχνικό από άλλη εταιρία και μου είχε πει ότι βάζουν limiters στις γραμμές. Από κει και πέρα τι να πεις και τι να κάνεις...

Δημοσ.

Δε ξέρω αλλά δε νομίζω να καθαρίζουν τη γραμμή κτλ...για να μειώσουν το θόρυβο πρέπει ή να αλλάξουν καλώδιο (προφανώς στο σημείο που έχει το πρόβλημα ή σε όλη τη διαδρομή αν είναι όλο χάλια - το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τον ΟΤΕ) ή να φτιάξουν τη σύνδεση (αν έχει πρόβλημα) στο DSLAM και χλωμό το βλέπω να στέλνουν τεχνικούς για να κοιτάξουν την μικτονόμηση του κάθε πελάτη στο DSLAM άμεσα...

Όσο για τους limiters...δε ξέρω τίποτα για limiters...αλλά μάλλον εννοούσε ότι ρίχνουν την ταχύτητα που συγχρονίζεις για να παίζεις χωρίς πρόβλημα...

Αν κάποιος ξέρει τί άλλο μπορεί να σημαίνει το καθάρισμα γραμμής που ακούγεται, παρακαλώ να μου το εξηγήσει.

Φιλικά,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...