Προς το περιεχόμενο

Υποβρύχια/καταδυτική ψηφιακή μηχανή

backup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χει κολλήσει πολύ άσχημα μία υποβρύχια ψηφιακή μηχανή.

Γνωρίζει κανείς καμμιά καλή??? Φεύγω διακοπές σε ένα μήνα και την θέλω ΤΩΡΑ :-D

Δημοσ.

Φίλος είχε πάρει εξωτερικό αδιάβροχο σκελετό για Olympus.

Πολύ καλή φάση!

Καταπληκτικά βίντεο στην παραλία με την Olympus… να αλλάζει συνέχει χέρια σαν να παίζανε βόλεϊ και κάθε ένας που την έπιανε έκανε και μια βουτιά.

Μπορεί να σε βολέψει μια τέτοια λύση exoskeleton (!πολύ ALIEN η λέξη) καθώς τη χρησιμοποιείς μόνο στης διακοπές/παραλία και όχι συνέχεια.

Δημοσ.
Φίλος είχε πάρει εξωτερικό αδιάβροχο σκελετό για Olympus.

Πολύ καλή φάση!

Καταπληκτικά βίντεο στην παραλία με την Olympus… να αλλάζει συνέχει χέρια σαν να παίζανε βόλεϊ και κάθε ένας που την έπιανε έκανε και μια βουτιά.

Μπορεί να σε βολέψει μια τέτοια λύση exoskeleton (!πολύ ALIEN η λέξη) καθώς τη χρησιμοποιείς μόνο στης διακοπές/παραλία και όχι συνέχεια.

Πολύ καλό το Tip, γλιτώνω και περεττά έξοδα έτσι :-D

αλλά αυτοί οι σκελετοί υπάρχουν για όλες τις ψηφιακές ή μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα? Γνωρίζεις κάτι?

Δημοσ.
Πολύ καλό το Tip, γλιτώνω και περεττά έξοδα έτσι :-D

αλλά αυτοί οι σκελετοί υπάρχουν για όλες τις ψηφιακές ή μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα? Γνωρίζεις κάτι?

Κοιτα οι εξωτερικοι σκελετεοι κοστιζουν γυρω στα 100-180 ευρω..σκας δηλαδη καμμια 200αρα για μηχανη κι αλλα τοσα για σκελετο....κατα τη γνωμη μου..θα ηταν προτιμοτερο να παρεις μια μηχανουλα που να μπαινει κατω απο το νερο...εκτος αν σκοπευεις να πας σε περισσοτερο απο 3 - 10 μετρα οποτε παμε για θηκη

Αν θες απλως να κανεις την πλακα σου μπορεις να αγορασεις την turbox στα 6mp η οποια κοστιζει λιγοτερο απο 150 ευρω...και ουσιαστικα ειναι το μοντελο της vivitar που δεν εχει zoom οπτικο...αλλα κανει τα παντα σε ικανοποιητικη ποιοτητα....

Αν θες να εχεις μια πιο καλη εικονα... και με εναν καλυτερο φακο...προτεινω

pentax optio w10i και αυτην

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=3640

αλλα για βαθος μονο μεχρι 3 μετρα για 2 ωρες..

για 4 μετρα βαθος αυτην :

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=5909

για μεγαλυτερα βαθη και συγκεκριμενα μεχρι10 μετρα...αν βλεπεις βεβαια εκει κατω:-) πας εδω:

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=4972

Την προτεινω ανεπιφυλακτα μιας και εχει τυχει να δω και φωτογραφιες της εκτος νερου..εχει αρκετα καλες επιδοσεις....και θα σου παει λιγοτερο απο το να αγορασεις θηκη και φωτογραφικη....ασε που αν σου πεσει κατω η καμερα με τη θηκη...θα σπασει ενω αυτη εχει shockproof απο τα 2 μετρα οπως κι αν πεσει κατω..

Την pnetax optio w10 την ειχα παρει στην αδερφη μου...καλη μηχανουλα για τη δουλεια της....αλλα τωρα θα επαιρνα αυτην ....:mrgreen:

Δημοσ.

Lemuria δεν έχεις άδικο!!! 180 Ευρουλάκια για ένα σκελετό είναι πολλά, ενώ με λίγα ακόμη ευρουλάκια αγοράζεις μια new ;)

Η τελευταία μάλλον απορρίπτεται:shifty: άλλωστε θέλω απλά να κάνω την πλάκα μου.

Θα χτυπήσω μια από τις 2 πρώτες που μου προτείνεις, μετά από μια έρευνα αγοράς και μετά....βουρ για τις Μαλδίβες :-D

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Lemuria δεν έχεις άδικο!!! 180 Ευρουλάκια για ένα σκελετό είναι πολλά, ενώ με λίγα ακόμη ευρουλάκια αγοράζεις μια new ;)

Η τελευταία μάλλον απορρίπτεται:shifty: άλλωστε θέλω απλά να κάνω την πλάκα μου.

Θα χτυπήσω μια από τις 2 πρώτες που μου προτείνεις, μετά από μια έρευνα αγοράς και μετά....βουρ για τις Μαλδίβες :-D

Ευχαριστώ

Ωραια post me για φωτογραφιες με μαγιω bikini....xaxaxaxax

Δημοσ.

μπορείς να τα βγάλεις όταν τσαλβουτούν ? Έχει filter κινήσεως? Ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό ρωτάω .. Θα γεμίσω τους σκληρούς μου με μαγιωωωωω

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...