gagbill20 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 καλημερα παιδια.. μια ερωτησουλα.. εχω την EVGA 780i SLI και τις μνημες Teamgroup DDR2 1066Mhz Dark για τις μνημες ως ταση λειτουργιας λεει 2,3V στα specs που λεει το πλαισιο απο οπου τα πηρα.. στο auto στο BIOS ομως ειχε καπου 1.85V.. ακομη οι μνημες ετρεχαν στα 800 Mhz οπως μου λεγε το Εβερεστ.. ε, πηγα και το πειραξα κι εγω και το βαλα 2.3V αν και η επιλογη ηταν σημασμενη με κοκκινα γραμματα (πρασινα ηταν μεχρι τα 2.2) ωστοσο παλι στα 800 τρεχουν οι μνημες.. τι κανουμε σ αυτην την περιπτωση? μ αρεσει που πηρα μητρικη και μνημες για να εχω 1066 Mhz... αν μπορει καποιος ας πει τη γνωμη του... Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 βαλε αλλο διαιρετη στις μνημες ωστε να παιζουν 1066 δεν ξερω πως το λεει στην μητρικη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagbill20 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 μπορεις να μου πεις πως περιπου λεγεται σε αλλες μητρικες? επισης παρατηρησα στα σπεκς της καρτας στο site της εταιρειας οτι λεει για μνημες μεχρι τα 800 Mhz και μεχρι τα 1200 Mhz sli ready.. αυτο τι σημαινει? οτι απο 800 και πανω πρεπει να εχω συγκεκριμενες μνημες για να ανεβει πανω απο τα 800 ο χρονισμος? οι απλες dual channel 1066 δεν κανουν?? αν ειναι ετσι τοτε μαλλον μας κοροιδευουν στο πλαισιο η κι οι ιδιοι δεν εχουν ιδεα μ αυτα που γραφουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Aπο τα λεγομενα σου φαινεται οτι δε ξερεις και ιδιαιτερα πολλα... Στο ειπαν παραπανω. Αλλαξε διαιρετη και θα παιξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 το sli ready δεν σημαινει τπτ(βασικα κατι σαν dual channel rdy θεμα marketing ειναι). καπου στο bios θα λεει κατι για dram frequency(ετσι το λεει στις asus) θα πατησεις εκει θα εχει διαφορους διαιρετες καποιος θα παιζει τις μνημες σου 1066 θα δεις λογικα θα σου λεει διπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.