trustfm Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 opts αυτό που ζητάς είναι να σου καθορίσουμε ενα BUSSNESS PLAN έτσι για την πλάκα μας στα γρήγορα και στα πεταχτά. Υπάρχουν εταιρίες που κανουν μόνο αυτήν την δουλειά και πληρώνονται αδρά. Σε γενικές γραμμές σου αναφέρω : 1) Θες content ? 2) Θες service (core + application server) 3) Digital Product Trade Αν θες την πρώτη επιλογή content is KING αν θες την δεύτερη θες καλή γνωση προγραμματισμού (mvc - γενική γνωση web ) και καποιο σεβαστό κεφάλαιο μιας και θες dedicated server (100$/μήνα) Αν θες την τριτη επιλογή μου κάνεις pm. Στην Ελλάδα αν εξαιρέσεις ΙΔΙΑΖΟΥΣΕΣ περιπτώσεις (τρέλλα με τα αθλητικα, ιστορικά φορουμς, σιτες με ανέκδοτα) δεν υπάρχει ιντερνετική παιδεία θα ήταν εντελώς αντιπαραγωγικό να ασχοληθεις αυτην την στιγμή με την Ελλάδα. Με απλά λόγια μην ασχοληθείς με μοναδικό στόχο την Ελλάδα και ότι αυτό συνεπάγεται.
opts Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 trustfm σίγουρα business plan δεν είναι αυτό που ζητάω ή ρωτάω. Το business plan είναι το δεύτερο στάδιο όταν βρεις μία ιδέα και εγώ ρωτάω το πρώτο ... την ιδέα Απλά μου άρεσε το topic του dnisno σχετικά με το αν απο αυτά που βλέπετε στο εξωτερικό μπορεί κατα τη γνώμη σας να δουλέψει στην Ελλάδα Καταλαβαίνω ότι δύσκολα μπορεί να δουλέψει κάτι εδώ γι'αυτό και η ερώτηση Παρ'όλα αυτά συμφωνώ μαζί σου δεν υπάρχει και internetική αλλά και τεχνολογική παιδεία στην Ελλάδα. Ακόμα και ένα site απλό να πας να κάνεις και να περιμένεις να βγάλεις κάποια έξοδα απο το adsense με το geotargetting και τις άθλιες συμμετοχές των Ελλήνων διαφημιζόμενων παίρνεις το 1/100 σε σχέση με ένα αγγλόφωνο site
doomya Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 δεν ειμαι αρνητικος με καποιο bussiness plan στην Ελλαδα ,αλλα η αληθεια ειναι αυτη παντος ο καιρος ερχεται και ειναι κοντα για να μαθουν οι ελληνες να αγοραζουν υπηρεσιες απο αυτο
opts Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Φίλε doomya σχετικά με τον "καιρό που έρχεται" αυτό θυμίζει προς το παρών περισσότερο Λιακόπουλο και λιγότερο κάτι θετικό για το internet Ελπίζω ο "γέροντας" να έχει πει τίποτα και για web 2.0 και για την Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.