Προς το περιεχόμενο

satellite A300-15J

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί αν κάποιος έχει τον συγκεκριμένο φορητό, να αναφέρει εντυπώσεις από επίπεδο θορύβου και διάρκεια μπαταρίας;

Δημοσ.

Για θόρυβο δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά για την μπαταρία που μάλλον θα είναι με 6 cells η διάρκεια θα είναι η συνηθισμένη γύρω στις 2 ώρες. Αν θές δώσε ενα Link με το προιον γιατί στην Toshiba δεν το βρήκα.

Δημοσ.

οπα σωστος με το Link . Intel® Core™2 Duo Processor T5550 . Δεν έχει ακουστεί κάτι όσον αφορά τους θορύβους για το συγκεκριμένο Laptop και CPU. Και καλή καρτούλα έχει αν δεν έχεις φοβερές απαιτήσεις.

Αλήθεια πόσο το βρήκες ?

Δημοσ.

Απ οτι έψαξα στην ιδια τιμή παίζουν ολοι , απλα για μενα ειναι καλυτερα να πηγαινω σε ενα μαγαζι και να το παίρνω αν το θέλω Live :) Aν το έχεις αποφασίσει κανε ντου σε ενα καταστημα τεχνολογιας και τσιμπα το. Και καλο καψιμο

Δημοσ.

φιλε εγω μολις χθες αγορασα απο καταστημα το Α300-15Β ,ειναι αθορυβο και ομορφο μηχανημα...και βγαζει αρκετη ποσοτητα αερα ωστε να ψυχεται σωστα..

Δημοσ.
φιλε εγω μολις χθες αγορασα απο καταστημα το Α300-15Β ,ειναι αθορυβο και ομορφο μηχανημα...και βγαζει αρκετη ποσοτητα αερα ωστε να ψυχεται σωστα..

Με την καρτα γραφικων πως τα βλεπεις τα πραγματα?Ετρεξες τιποτα δυνατο?

Μεζευω εντυπωσεις γιατι ετοιμαζομαι για καποιο μηχανημα και εγω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...