SaluSnikoS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Οχι δεν τα εβαλα καθολου τα 64αρια τελικα, και δεν τα βαζω... απογοητευση τα σVista... Λοιπον αυτο το world in Conflict το ξερετε??? εγω το μαθα μ'αυτη τη καρτα... βεβαια στo benchmark π εχει με φουλ σε 1920χ1200 παντα, μ βγαζει min 15-17 average 30-32 max 51-55... αλλα το παιχνιδι παιζετε μια χαρα.... αμα παιχτει κ overclock στο PC τι θα γενει.... Αλλα περιμενω την αντλια κ το w/b... δεν τα χανε οι πλαισιαδες... Α! και κατι αλλο, ενω τα frames "παιζουνε" πανω απο 35, μ κανει κατι "νερα" στην οθονε οντε γυριζω το ποντικι γρηγορα... τι να φταιει???
SaluSnikoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Tου στυλ, αντι να παει η εικονα ετσι: |||||| |||||| παει ετσι: |||||| .|||||| (δεν ισχυει η τελεια απλως την εβαλα για να παει πιο μεσα) ελπιζω να με καταλαβες... σαν να υπαρχει μια διαφανεις "κοψα" στο φραιμ και δεν ειναι ΟΛΗ η εικονα το ιδιο... Αλλα για ελαχιστα δεκατα... "σπαει" η εικονα δλδ οταν κινειται γρηγορα το ποντικι... αυτο το χα παρατηρισει κ σε παλιες καρτες κ ελεγα μηπως φταιει επιδη δε σηκωνει η καρτα... Το μονο δλδ ελατωμα της ας το πουμε(αν ειναι η καρτα π φταιει) ειναι αυτο,,.,.
coreygaylas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 αυτο με το κοψιμο...πωπω ειναι ακρως σπαστικο...εγω παντως νομιζω πως ειναι θεμα vertical sync η κατι τετοιο...
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Vsync και εισαι ετοιμος. Αυτο το κανει γιατι το framerate ειναι αρκετα ποιο γρηγορο απο οτι μπορει να αποδοσει το monitor σου αναλογα το παιχνιδι που εχεις και τρεχει.Να ξερεις ομως πως το Vsync σου ριχνει το framerate κατα πολυ.
SaluSnikoS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 δλδ αυτο π εχει το Catalyst ως επιλογη... "wait for vertycal sync" ή αυτο π εχουν τα παιχνιδια μεσα?? Vsync?
Ailuros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Vsync και εισαι ετοιμος. Αυτο το κανει γιατι το framerate ειναι αρκετα ποιο γρηγορο απο οτι μπορει να αποδοσει το monitor σου αναλογα το παιχνιδι που εχεις και τρεχει.Να ξερεις ομως πως το Vsync σου ριχνει το framerate κατα πολυ. Εξαρτάται καθαρά από την εφαρμογή και πως αυτή συμπεριφέρεται. Αν βρεις ένα καλοσχεδιασμένο racing sim (πράγμα σπάνιο ομολογουμένως LOL) που δεν σου χρειάζονται πολύ υψηλές επιδόσεις αν η εφαρμογή δέχεται και triple buffering (can be forced under D3D only) τότε σε συνδυασμό με τον κάθετο συγχρονισμό απαλοίφει πλήρως οποιοδήποτε image tearing. Προυπόθεση εδώ είναι το minimum framerate χωρίς vsync να μην είναι πολύ χαμηλό. Αν είναι σε λογικά επίπεδα (=/>30fps) το να καθηλώσεις τις μέγιστες επιδόσεις στα 60 ή και 75Hz, σε μια καλοσχεδιασμένη εφαρμογή μπορεί να εξομαλύνει και την κίνηση γιατί θα παίζει ανάμεσα σε 30 & 60 fps θεωρητικά ή αλλιώς ένα πολύ πιο ομαλό "καρδιογράφημα" επιδόσεων έναντι κάτι που θα κυμαίνεται ανάμεσα σε 30 & 120 fps π.χ.
Ailuros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 δλδ αυτο π εχει το Catalyst ως επιλογη... "wait for vertycal sync" ή αυτο π εχουν τα παιχνιδια μεσα?? Vsync? Καλό είναι να χρησιμοποιείς την ρύθμιση μέσα στα παιχνίδια όταν αυτή υπάρχει. Σιγουρέψου μόνο ότι όταν το ενεργοποιείς στο παιχνίδι μόνο ότι δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσεις και στους οδηγούς, γιατί μερικά παιχνίδια συμπεριφέρονται περίεργα με το θέμα αυτό.
metmat Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Παιδιά αυτές οι καινούριες κάρτες όπως η 4870 χωράνε σε απλό κουτί υπολογιστή ή απαιτούν να πάρουμε μεγαλύτερο για να μπουν μέσα;
SaluSnikoS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλό είναι να χρησιμοποιείς την ρύθμιση μέσα στα παιχνίδια όταν αυτή υπάρχει. Σιγουρέψου μόνο ότι όταν το ενεργοποιείς στο παιχνίδι μόνο ότι δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσεις και στους οδηγούς, γιατί μερικά παιχνίδια συμπεριφέρονται περίεργα με το θέμα αυτό. Εγω Αιλουρε το χω παντα ενεργοποιημενο στο Catalyst( Best Quality) π λεει... και οταν το εχει στην εφαρμογη το βαζω κ κει... Σε αυτα π λες παραπανω να πω κ γω οτι στο GRID τα FPS ειναι 65-75 χωρις το vsync του... και δεν εχει τοσο "εμφανες" tearing(οπως το πες)... αλλα αμα το ενεργοποιησω χανεται... Α ΡΕ CRT MOY ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? το λεω γιατι με αυτην την οθονη δε το παρουσιαζε αυτο το προβλημα... και σκεφτομουνα να πειραματιστω... αλλα ειναι 19αρα και πιανει περισσοτερο χ(κ)ωρ(λ)ο απο την 24αρα μου...:mrgreen: Φιλε metmat δεν ξερω δεν ειχα ποτε μ mid κουτια για να το ψαξω... αλλα ΛΟΓΙΚΑ ναι...
coreygaylas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εγω Αιλουρε το χω παντα ενεργοποιημενο στο Catalyst( Best Quality) π λεει... και οταν το εχει στην εφαρμογη το βαζω κ κει... Σε αυτα π λες παραπανω να πω κ γω οτι στο GRID τα FPS ειναι 65-75 χωρις το vsync του... και δεν εχει τοσο "εμφανες" tearing(οπως το πες)... αλλα αμα το ενεργοποιησω χανεται... Α ΡΕ CRT MOY ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??? το λεω γιατι με αυτην την οθονη δε το παρουσιαζε αυτο το προβλημα... και σκεφτομουνα να πειραματιστω... αλλα ειναι 19αρα και πιανει περισσοτερο χ(κ)ωρ(λ)ο απο την 24αρα μου...:mrgreen: Φιλε metmat δεν ξερω δεν ειχα ποτε μ mid κουτια για να το ψαξω... αλλα ΛΟΓΙΚΑ ναι... αναλογως το game και τη crt...εμενα μου το κανει καποιες φορες στη crt μου αλλα ειναι καθαρα θεμα Hz...
SaluSnikoS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Με VERY HIGH(DX10) ολα και χ2(δε χρειαζεται παραπανω νομιζω σε μεγαλες αναλυσεις) στο Crysis και αναλυση 1440χκατι(δεν θυμαμαι) ποσα FPS λετε να βγανει.... Ας μη μιλησω για το rainbow six vegas 2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.