Προς το περιεχόμενο

Πρωτες "εμπειριες" με την 4870

SaluSnikoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ikaruga24 εχεις κανει το Auto-Tune π εχει στο Overdrive?? Μεχρι ποσο σ παει??? Εμενα CoreClock: 780 και MemClock: 1090(μεχρι τωρα)..δλδ 4360Μhz... και temp: 65-69c... Fan βεβαια στα 100%

Αλλα δεν ξερω αν το κανει κ σενα αλλα το Current Gpu Activity π εχει εκει μ το βγαζει στα 128%... μηπως επειδη ειναι 780?

Α, και κατι ακομα το Catalyst Ai τι κανει?? Σε ποιο τομεα βοηθα??

(minFPS: 25 στο ΜassEffect...στ' @ρχιδι@ της:rolleyes:!!!!:shock::shock:) Εννοω Φουλ Γραφικος και αναλυσος στα 1920χ1200

770core-1070mem

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να σου πω φιλε το ΑΙ δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι κανει. Για το core clock - mem clock και μενα τοσο παει αλλα δεν εχω σκοπο να την clockaro ουτως η αλλως. Εγω ανεβασα το fan speed στο 40% και ειμαι Βουδας, 69 βαθμους σε ΠΟΛΥ load (crysis) και καμια 52 - 55 σε idle.

Οπως και να εχει σκεφτομαι να παρω ενα accelero S1. V.2 ποθ κανει 14 Ευρω και ειναι δοκιμασμενο πως λειτουργει τελεια και ταιριαζει γαντι. Μετα 32 βαθμους idle και με το ζορι 50 - 52 σε load.

• Super Moderators
Δημοσ.

το AI κάνει νομίζω optimizations εφόσον υποστηρίζεται το game (εις βάρος της ποιότητας ασφαλώς) με αποτέλεσμα να βγάζει περισσότερα fps η κάρτα...

Δημοσ.

Tην duorb ειχα παραγγειλει αλλα την ακυρωσα... πολλα λεφτα κ μπορω να πω χειροτερο αποτελεσμα απο το αλλα το "ψυγειο" π κανει κ 17ευρω περιπου κ αμα του βαλεις ανεμηστηρακια τοτε... αστα να πανε...

Δημοσ.
Tην duorb ειχα παραγγειλει αλλα την ακυρωσα... πολλα λεφτα κ μπορω να πω χειροτερο αποτελεσμα απο το αλλα το "ψυγειο" π κανει κ 17ευρω περιπου κ αμα του βαλεις ανεμηστηρακια τοτε... αστα να πανε...

να σε ρωτησω την εχεις χρησιμοποιησει σε vista-64 και crysis?

Δημοσ.
να σε ρωτησω την εχεις χρησιμοποιησει σε vista-64 και crysis?

Δεν νομιζω πως ειναι καλη ιδεα να παιζεις σε Vista. Απο τη στιγμη που και η ιδια η MS θα τα αποσυρει για τα windows 7 πραγματικα ειναι σαν να παραδεχεται οτι τα vista ειναι πατατες και ειδικα μετα το φιασκο με το Crysis που τρεξανε DX10 σε ΧP η το Halo 2 που τρεχει μονο σε Vista και το σπασανε για να δουλεψει και σε XP.

Δημοσ.

Μιας κ μ λετε για Vist@ ας σας πω και γω οτι μετα απο μια βδομαδα σχεδον λειτουργιας των νιστα, ειμαι ετοιμος για φορματ... θα τα πουμε την επομενη με ΧΡ...

Δημοσ.
Δεν νομιζω πως ειναι καλη ιδεα να παιζεις σε Vista. Απο τη στιγμη που και η ιδια η MS θα τα αποσυρει για τα windows 7 πραγματικα ειναι σαν να παραδεχεται οτι τα vista ειναι πατατες και ειδικα μετα το φιασκο με το Crysis που τρεξανε DX10 σε ΧP η το Halo 2 που τρεχει μονο σε Vista και το σπασανε για να δουλεψει και σε XP.

Δεν θα αποσυρει τα vista. Παρολο που στην αρχη αφησε να εννοηθει οτι τα windows 7 θα ειναι η "επομενη" γενια των windows, στην πραγματικοτητα θα ειναι απλως τα vista με μερικα εξτρα και βελτιωσεις. Κατι σαν τα Windows 98 second edition. Δηλαδη κατι που στην τελικη θα μπορουσε να ειχε κανει και με ενα service pack.

Μαλλον ελπιζει οτι με αυτον τον τροπο, και αλλαζοντας το ονομα vista (φυσικα ουτε windows 7 θα λεγονται) θα γλυτωσει απο την αρνητικη σταση που εχει ο κοσμος ακουγοντας vista και ισως του δωσουν μια ευκαιρια να το ξαναδοκιμασουν.

Δημοσ.
Μιας κ μ λετε για Vist@ ας σας πω και γω οτι μετα απο μια βδομαδα σχεδον λειτουργιας των νιστα, ειμαι ετοιμος για φορματ... θα τα πουμε την επομενη με ΧΡ...

μηπως εβαλες crysis σε vista 64 bit?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...