the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Για άλλη μια φορά θα ζητήσω τη βοήθειά σας. Πάντα στα δύσκολα είστε η μόνη μου ελπίδα! Θα ήθελα να σας παρακαλέσω και αυτή τη φορά λοιπόν αν γνωρίζετε να μου πείτε πως θα μπορούσα ένα video που προβάλλεται σε κάποιο site (για παράδειγμα αναφέρω το γνωστό σε όλους your tube) να κατεβάσω το video αυτό. Υποθέτω πως χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα, έτσι δεν είναι; Αν λοιπόν το post μου αυτό, το έγραψα στο κατάλληλο μέρος θα εκτιμούσα αφάνταστα τη βοήθειά σας….
parsifal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δε βλέπω να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση και το έλκος μου με έχει πεθάνει τελευταία: κατεβασμα video απο youtube και σωσιμο ως avi Download απο YouTube? Download youtube videos n more Κατέβασμα swf από youtube; ...και άλλα πολλά, φτάνει να γίνει Αναζήτηση για τη λέξη-κλειδί youtube, Τίτλους μόνο, Εμφάνιση σαν: Θέματα.
the_pianist Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είπα να ψάξω στην αναζήτηση για να μην κουράζω και τους φίλους εδώ μέσα αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς να γράψω στην αναζήτηση. Την επόμενη φορά ομολογώ πως θα είμαι πιο επιμελής! Σε ευχαριστώ για τα links πάντως. Ήταν ιδιαίτερα χρηστικά. Κατέβασα το VideoGet. Δε ξέρω αν είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να κατεβάσω, τη δουλειά πάντως την έκανα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.