Sed22 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Χθες το απογευμα μου επεσε το Z550i και μου χαλασε.. Θελω να μου προτεινετε ενα μεχρι 170 ευρω.. Εχω στο μυαλο μου S500i kai G502. Αλλα θα ηθελα και μια δευτερη γνωμη..ακομα..
mclaren1979 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Σου προτείνω Nokia 6233 ή ακομη καλυτερα Nokia 6300. Εκτος και αν εχεις κολλημα με τα ericsson
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 χμμμμ.... το s500i πολυ καλο κινητακι αλλα θα σου βγαλει προβληματακια δηλαδη : μετα απο καπιο σημειο θα σπασει καπιο πληκτρο (αυτο το καλυπτει εγγυηση το αλαξα μια φορα) θα ψηλοκολαει....γενικα εχουν τα προβληματακια τους...βεβεα εχει πολυ δυνατο ηχειο και νομιζω πως ειναι απο τα καλα πλεονεκτιματα του...αλλα ραδιοφωνο δεν... εγω θα σου προτηνα k770i πολυ καλο κινητο απο τα καλυτερα της αγορας...και ειναι ωραια και τα χρωματακια του (μαυρο/ασπρο/καφε και πρεπει να εχει κιαλα δεν ξερω παντος μου αρεσουν και τα 3) τωρα περιμενω να μου ερθει ενα ανταλακτικο να το φτιαξω (το καπακι του memory stick και το κακο ειναι οτι δεν ειναι μονο το καπακι σκετο για αλαγη ειναι ολο μαζι με το ασπρο καπακι) και να παω να το πουλισω η να κανω καμια ανταλαγη με k770i....κατ που ξεχασα επισης μεγαλο πλεονεκτιμα το μεγεθος....αλλα καμια φορα οπως το βλεπεις θα το πεις παντοφλα....
bolec Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Φίλε εγώ πήρα το κ770 και είναι μια χαρά, έχει τα πάντα και γενικότερα πιστεύωπως αξίζει τα λεφτά του
sfakattack Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=21551 Περίμενω εναγωνίως το κινητάκι.Και εγώ στη δική σου θέση ακριβώς ήμουν και το έψαξα πολύ μέχρι να βρω αυτό το υπέροχο και πάμφθηνο για αυτά που δίνει κινητάκι.Ελπίζς να βοήθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.