opts Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ακούτε ράδιο απο το internet και αν ναι απο που ? Προσωπικά προτιμώ το e-radio αλλά βρήκα και άλλο ένα τελευταία και δεν συγκράτησα url
nick#18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 εγω συνιθος παω κατευθειαν στον σταθμο και παταω αναλογα τι λεει το κουμπι (listen live κτλπ)και τις περισσοτερες φορες kiss 92,9 που παιζει κιριολεκτικα επιτυχιεσ...απο 80' 90' και σημερα...
Berolinezos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ποτέ ούτε θα το έκανα ακόμα και άν το έβρισκα έτοιμο. Δέν έχω καμιά όρεξη να καταναλώνω τον χρόνο που έχω για το Ίντερνετ καθώς και τα χρήματα που διαθέτω σε αυτό ακούγοντας τις ανοησίες των ραδιοφωνικών σταθμών προτιμώ να το κλείσω και να κάνω κάτι άλλο.
micraSport Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Κάθε μέρα από τις 9 μέχρι τις 17:00 στη δουλειά...Δεν παλέυεται αλλιώς... E-radio, περισσότερες επιλογές αναλόγως τι θες να ακούσεις...
backup Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 καθημερινά στο http://www.radiofono.gr , αλλα και στο http://www.radiofasi.com όπου κάνω εκπομπή
TechnoState Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ποτέ ούτε θα το έκανα ακόμα και άν το έβρισκα έτοιμο.Δέν έχω καμιά όρεξη να καταναλώνω τον χρόνο που έχω για το Ίντερνετ καθώς και τα χρήματα που διαθέτω σε αυτό ακούγοντας τις ανοησίες των ραδιοφωνικών σταθμών προτιμώ να το κλείσω και να κάνω κάτι άλλο. Συμφωνω και σου προτεινω κρατικο ραδιοφωνο (ΕΡΑ) με πολλα κ ενδιαφεροντα θεματα, για ενημερωση κ οχι μονο, απο 7 η 8 καναλια συνολικα νομιζω (μαζι με τα worldwide), τουλαχιστον 3 εκπεμπουν μεσω net.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Και εγώ ακούω πολύ. Και στην δουλειά αλλά και στο σπίτι μιας και εκεί δεν πιάνει τίποτα άλλο εκτός από ερα
2arkoudi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Οποιος δεν θελει να τρεχει απο site σε site μπορεί μεσω της myPoco Toolbar να ακουσει ραδιοφωνικου σταθμους απο... 1.Αθηνα 2.Θεσαλονικη 3.Κυπρο 4.Web radio ανα μουσικη κατηγορια π.χ RnB , Lounge , House , 80s κλπ 5. Podcast 6. Επιλεγμενους σταθμους απο την επαρχία 7.Search Radio engine Συνολικα πανω απο 100 ραδιοφωνικους σταθμους.
elena blue Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 πολυ καλο το e-radio, αλλα εχει το μειονεκτημα της μη φιλοξενιας των σταθμων της ΕΡΑ. κορυφαιο το live24, επισης πολλοι ραδιοσταθμοι απ'ολη την ελλαδα φιλοξενουνται στο on radio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.