vvnan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις μιας που σκέφτομαι να αγοράσω συσκευή GPS.. - Υπάρχουν σκέψεις για το MIO P560 ή για το MLS 4800 ΒΤ. Από τα μέλη του forum που έχουν κάποια από τις συσκευές, ποια θα μου προτείνατε; δεν τίθεται θέμα χρημάτων. - Το MLS εντοπίζει την θέση από 30 δορυφόρους, ενώ το MIO από μόνο 12, με συνέπεια το MLS να δίνει πολύ καλύτερο στίγμα, ισχύει αυτό; - Εντάξει, για το MIO άκουσα ότι η τεχνική υποστήριξη δεν είναι και πολύ καλή, αλλά τουλάχιστον σε 2 περίπου βδομάδες το έχεις πίσω το GPS. Με το MLS ρε παιδιά τι γίνεται, πώς είναι το service αυτής της εταιρίας;; - Ισχύει ότι αν περάσεις τους χάρτες του destinator στο mio, δεν θα υπάρχει φωνητική υποστήριξη (πχ, στρίψε αριστερά κλπ); - Το Talk&Drive συμπεριλαμβάνεται μόνο στις συσκευές MLS; (συγκεκριμένα για την 4800) Ευχαριστώ
jamespr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Φίλε εγώ ήδη παρήγγειλα το MLS Α3850 κατώτερω από αυτό που κοιτάς λόγω χρημάτων. Όλοι μου είπαν ότι το ΜΙΟ έχει χειρότερους χάρτες και πιο αργή ενημέρωση από τους δορυφόρους. Το service είναι αρκετά καλό ιδίως αν το πας αυτοπροσώπως (εμπειρία γνωστού μου). Καλή αγορά.
vvnan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 αλήθεια; και γω που νόμιζα ότι το mio ως pds θα βρίσκει καλύτερα το στίγμα του δορυφόρου..
ApSiMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις μιας που σκέφτομαι να αγοράσω συσκευή GPS.. - Υπάρχουν σκέψεις για το MIO P560 ή για το MLS 4800 ΒΤ. Από τα μέλη του forum που έχουν κάποια από τις συσκευές, ποια θα μου προτείνατε; δεν τίθεται θέμα χρημάτων. - Το MLS εντοπίζει την θέση από 30 δορυφόρους, ενώ το MIO από μόνο 12, με συνέπεια το MLS να δίνει πολύ καλύτερο στίγμα, ισχύει αυτό; - Εντάξει, για το MIO άκουσα ότι η τεχνική υποστήριξη δεν είναι και πολύ καλή, αλλά τουλάχιστον σε 2 περίπου βδομάδες το έχεις πίσω το GPS. Με το MLS ρε παιδιά τι γίνεται, πώς είναι το service αυτής της εταιρίας;; - Ισχύει ότι αν περάσεις τους χάρτες του destinator στο mio, δεν θα υπάρχει φωνητική υποστήριξη (πχ, στρίψε αριστερά κλπ); - Το Talk&Drive συμπεριλαμβάνεται μόνο στις συσκευές MLS; (συγκεκριμένα για την 4800) Ευχαριστώ Σχετικά με την τεχνική υποστήριξη της κάθε εταιρίας δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε δεν θα απαντήσω.... Είσαι ανάμεσα σε 2 τελείως διαφορετικές πλατφόρμες. Το ένα είναι PDA-GPS δηλαδή Windows mobile με αρκετά επεκτάσιμες δυνατότητες σαν λογισμικό (εφαρμογές κλπ κλπ, σαν υπολογιστής είναι) και το άλλο είναι PNA-GPS που είναι αυστηρά GPS-media player. Δες τις ανάγκες σου και αποφάσισε τι σου αρμόζει καλύτερα. Σαν συσκευές τώρα και οι 2 έχουν τον δέκτη SIRF Star III που είναι κ ο καλύτερος οπότε εκεί είναι στα ίδια. Το pna έχει μικρότερη δύναμη σε επεξεργαστή-μνήμη αλλά έχει και λιγότερες απαιτήσεις. Το talk and drive νομίζω (τονίζουμε το νομίζω....) είναι μόνο για PNA για την ώρα. Και τα 2 μηχανηματάκια είναι καλά, δες αν θες να πάρεις pda ή απλό pna. Μια γνωστή μου έχει το mlsdestinator 3800 (αν λεω λάθος το μοντέλο sorry) και είναι πολύ ευχαριστημένη. Και δορυφόρους έχει πάντα (σε normal συνθήκες) >8 και χάρτες κομπλέ. Its up to you.... .... Όλοι μου είπαν ότι το ΜΙΟ έχει χειρότερους χάρτες και πιο αργή ενημέρωση από τους δορυφόρους. .... Το ΜΙΟ δεν έχει χάρτες. Το ΜΙΟ είναι συσκευή μόνο. Πρέπει να παρεις και πρόγραμμα πλοήγησης μαζί. Το Destinator αυτή τη στιγμή έχει τους καλύτερους χάρτες μακράν. Το ότι σου είπαν ότι το ΜΙΟ έχει χειρότερους χάρτες είναι μάλλον άτοπο. Για τους δορυφόρους δεν μπορώ να έχω άποψη αλλά αφού έχουν ίδιο ακριβώς δέκτη δεν στέκει και αυτό. Ίσως να έχει γίνει τπτ στα Windows του ΜΙΟ του φίλου σου (είχα το ίδιο πρόβλημα με το κινητό μου και από όταν ξαναπέρασα windows έχω δει τρελή διαφορά)
ApSiMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Εγώ έχω το Eten Glofiish X600 κινητό-pda-gps-τα κάνω όλα. Σαν pda-gps είναι τρομερό....σαν κινητό μου κάνει κατι τερτίπια αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις λένε.... έχει ίδιο δέκτη με αυτά που σκέφτεσαι να πάρεις. Έχω μείνει ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.