De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά τι είναι αυτή η απάτη με την ΔΕΗ που δεν κοιτάζουν ποτέ τις ενδείξεις των μετρητών και στέλνουν λογαριασμούς?Ρώτησα κάποιον κ μου είπε οτι τις βγάζουν κατ 'εκτίμηση...Δηλαδή αν εγώ πχ λείπω για καλοκαίρι πάλι τα ίδια έρχεται ο λογαριασμός...Αυτό δεν είναι παράνομο?Στον πατέρα μου χρέωσαν 1000 ΚWh παραπάνω μια φορά...Διαμαρτυρόμαστε για το γάλα κ λοιπες μλκς αυτό όμως γιατί δεν το σχολιάζει κανείς?Συγχωρήστε με αν κάνω λάθος.
theok2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Απ' όσο ξέρω κάθε τόσο έρχονται και ελέγχουν την κατανάλωση, οπότε χρεώνεται ή πιστώνεται η διαφορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Πήρανε 3.500 τεμπέληδες για να μετράνε. Αυτοί εν καιρώ την χώθηκαν σε γραφεία. Τώρα μέτρα μόνος σου ή άστους να στέλνουν ότι νομίζουν. Ή τέλος πάντων πρέπει να περιμένεις ώστε να προσλάβουν άλλους 4.000 αλβανούς-εργολάβους. Τόσο σύντομα. Τόσο απλά. Stop.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα το μετρήσω μόνος μου?Και αν ναι πως θα είναι σίγουροι οτι αυτό που τους λέω είναι το σωστό και δεν κλέβω?Να μετρήσω μήπως την τελευταία φορά πόσες κιλοβατώρες ήταν και να αφαιρέσω από αυτές που θα έχω στο τέλος του διμήνου?Ειλικρινά δεν ξέρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Mπορείς να "κλέψεις" μπορείς και όχι. Επί της ουσίας δεν μπορείς να κλέψεις αλλά σίγουρα μπορείς να μεταφέρεις τον μεγάλο λογαριασμό στον... μεθεπόμενο. Επειδή εγώ μετράω μόνος μου κάνα χρόνο τώρα στο λέω. Έπειτα από ένα λογαριασμό 2500 ευρώ με τον οποίο έγινα turbo, ήρθα σε συνεννόηση μ' αυτούς τους άχρηστους. Πλέον την ημέρα της μέτρησης τους παίρνω τηλέφωνο. Το τηλέφωνο το χρεώνεσαι πάντως. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις τίποτα. Δώσε τους το νούμερο και άσε να το κάνουν μόνοι τους, γιατί όπως πάμε θα τυπώνουμε μόνοι μας το λογαριασμό στο τέλος.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μπορείς να μου πείς αναλυτικά πως παίρνεις την μέτρηση και σε ποιά ημερομηνία τους παίρνεις τηλέφωνο?(σε σχέση με τον προηγούμενο λογαριασμό).Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Την ημερομηνία της επόμενης μέτρησης την γράφει επάνω ο λογαριασμός. Σχετικά με το που παίρνεις τηλέφωνο δεν υπάρχει καμία επίσημη εκδοχή όπως καταλαβαίνεις, πως θα μπορούσε άλλωστε; Εγώ συνεννοήθηκα με την διευθύντρια του υποκαταστήματος της ΔΕΗ. Παίρνω την ίδια τηλέφωνο. Απλώς γράψε σε ένα χαρτί το τρέχων νούμερο του μετρητή.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Να σαι καλά φίλος.Θα δώ με ποιόν μπορώ να συννενοηθώ έτσι κι αλλιώς ο επόμενος λογαριασμός θα είναι ο εκκαθαριστικός.Οπότε λογικά δεν θα έρθουν να μετρήσουν και αυτοί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.