Pontiac 62 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σας.Θέλω να κάνω ένα δίκτυο ανάμεσα σ' ένα laptop με XP+Ubuntu και σε ένα desktop με XP.Αυτά είναι συνδεδεμένα πάνω σ' ένα router και έχουν internet.Μπορώ να βλέπω τα αρχεία του desktop,μπαίνοντας από το Ubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Θα χρειαστει να βαλεις samba στο ubuntu και μετα να κανεις καποιες αλλαγες στο fstab για να τα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pontiac 62 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Θα χρειαστει να βαλεις samba στο ubuntu και μετα να κανεις καποιες αλλαγες στο fstab για να τα δεις. samba έχω βάλει φίλε μου,fstab δεν ξέρω γιατί είμαι νέος στο Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Για να μην σε παρω στο λαιμο μου, περιμενε και μια ακομα απαντηση απο καποιον που το εχει κανει και εχει δουλεψει. Στο fstab πρεπει να βαλεις κατι σαν >//windows_pc_name_or_ip/shared_file /mnt/samba smbfs defaults 0 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pontiac 62 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ει Jim που θα το βρω το fstab; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Aνοίγεις κονσόλα και: vi /etc/fstab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Aνοίγεις κονσόλα και: vi???? Ναι και μετά πες να εκτελέσει την υπογραφή σου. @Pontiac 62 αντί για vi γράψε sudo gedit το οποίο θα σου ανοίξει κειμενογράφο με το αρχείo fstab. Αλλά καλύτερα περίμενε κάποιον γνώστη του είδους για λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Γιατί τι έχει το vi??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 απ'το Vim που καθαρίζει τα πάντα ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.