kirious Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια, Ξαφνικα εξαφανίστηκαν ολα τα drives που εχω ( 2 χ DVD-R) ακομα και αυτα του DEMON TOOLS, εν το μεταξύ δεν εμφανίζονται στο "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ" αλλα εμφανίζονται στο "ΥΛΙΚΟ" του πινακα ελεγχου. Εχει κανείς καμια ιδεα τι παίζει μπας και γλιτώσω το format ?
giota83 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια, Ξαφνικα εξαφανίστηκαν ολα τα drives που εχω ( 2 χ DVD-R) ακομα και αυτα του DEMON TOOLS, εν το μεταξύ δεν εμφανίζονται στο "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ" αλλα εμφανίζονται στο "ΥΛΙΚΟ" του πινακα ελεγχου. Εχει κανείς καμια ιδεα τι παίζει μπας και γλιτώσω το format ? μηπως βρηκες τη λυση γιατι μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα και επιπλεον οταν παω να κανω προσθηκη νεου υλικου εντοπιζει τους drivers αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Τα Windows δεν είναι δυνατό να εκκινήσουν αυτήν τη συσκευή υλικού επειδή οι πληροφορίες παραμέτρων της (στο μητρώο) δεν είναι πλήρεις ή έχουν καταστραφεί. (Κωδικός 19)"
kirious Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Οχι φιλε, δεν με βοηθησε κανεις εως τωρα στο να βρω καποια λυση, παντως οταν καταλαβω τι παιζει θα σε ενημερωσω και σενα ( εαν εχεις την καλοσύνη do the same )
accipio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ρίξτε μια ματιά εδώ στη σελίδα της Microsoft (και προσοχή με τις επεμβάσεις στη registry!).
xaritos_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 ειχα παθει κατι παρομοιο οταν ειχα εγκαταστησει μια καρτα τηλεορασης,μηπως εγκατεστησες στο pc σου τωρα τελευταια κατι καινουργιο εμενα τοτε κατι επαιζε με τα registry και επρεπε να διαγραψω καποια,ειδικα με τις pinnacle ειναι συνηθισμενο τωρα δεν ξερω αν εγκατεστησες κατι καινουργιο εσυ
kirious Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι εγκατέστησα και απεγκατεστησα κανα δυο προγραμματακια PHOTO EDITORS, μαλλον αυτα μου καναν την ζημια, θα δοκιμασω την σελιδα της microsoft
xaritos_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 εγω ειχα ψαξει στο google pinnacle registry problems και ειχα βρει αναλυτικα οδηγιες τι πρεπει να κανω και τι πρεπει να σβησω και το εφτιαξα ψαξε και εσυ κατι αντοιστιχο με τα προγραμματα που εβαλες και πιστευεις οτι σ δημιουργησαν το προβλημα
giota83 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ρίξτε μια ματιά εδώ στη σελίδα της Microsoft (και προσοχή με τις επεμβάσεις στη registry!). Διαβασα αυτα που λεει η Microsoft και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα κατατοπιστικα αλλα δισταζω να κανω κατι πρωτον γιατι ο υπολογιστης που χρησιμοποιω δεν ειναι δικος μου και δευτερον γιατι δεν ειμαι ειδικη με τους υπολογιστες και φοβαμαι μη κανω καμια γκαφα.
accipio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Κάνε πρώτα ένα Restore Point στα Windows και μετά κάνε την επέμβαση στη registry. Έτσι, και να μην πάει καλά, θα μπορείς να γυρίσεις στην προηγούμενη κατάσταση.
kirious Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ολα (οκ) παιδια, Η λυση ειναι σε αυτη την σελιδα της Microsoft >http://support.microsoft.com/kb/314060# Aπλα διαγραφουμε απο την registry τις εγγραφες upperfilter & lowerfilter Thnks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.