Προς το περιεχόμενο

σχετικα με μεταγραφες πανεπιστημιων

pipiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εγω οπωςτο βλεπω περνω φαρμακευτικη Πατρας αλλα εγω θελω να παω Θεσαλονικη. δεν ειμαστε 3τεκνοι αλλα ο αδερφος μου σπουδαζει εκει. θα μπορεσω να παρω μεταγραφη για Θεσαλονικη?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έλα μωρέ μια χαρά είναι η πάτρα. Τώρα με αυτό που λές έχει να κάνει με το που μένεις εσύ και που σπουδάζει ο αδερφός σου.

Γκράτζ ένιγουειζ.

Δημοσ.

@pipiris. Παλιοτερα αν ειχες αδελφο σε αλλη πολη, ειχες δικαιωμα μετεγγραφης. Δεν ξερω αν αλλαξες κατι

@andronickie33. Ισχυει αν βρεις καποιον απο την ιδια σχολη που να θελει να παρει μετεγγραφη στη σχολη σου

Δημοσ.

Μια διευκρίνιση: δεν είναι "μεταγραφή" ούτε "μεταγγραφή".

Το σωστό είναι "μετεγγραφή".

Στο πανεπιστήμιο γίνεται "εγγραφή", "άρχισαν οι εγγραφές;" που λέμε...

Ε όταν εγγράφεσαι, και μετά ξανα-εγγράφεσαι στη σχολή που είναι πιό κοντά σε εσένα...τοτε μετεγγράφεσαι.

Δημοσ.

Πρεπει να παιζει παολυ μεσο για να παρεις μεταγραφη :P σε αλλο τμημα μεγαλυτερης πολης... Ο μονος τροπος ειναι μεσω αμοιβαιας μεταγραφης αλλά αντε να βρεις ατομο. Επισης παιζει ρολο η σχολη να ειναι ακριβως ιδια με την αλλη π.χ. δεν μπορεις να παρεις μεταγραφη απο εφαρμοσμενης πληροφορικης σε πληροφορικης κλπ. Αυτο βεβαια ισχυει αν πας να το κανεις με νομιμα μεσα.

Δημοσ.
χρειάζεται να κάνω κάποια αίτηση γι αυτό ή μέσω ιντερνετ? ευχαριστώ για τ ενδιαφέρον!!

Για να βρεις καποιον που θελει να "ανταλλαξετε" σχολες, δεν ξερω τι πρεπει να κανεις.. Δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος.. Βαλε αγγελια η κατι τετοιο.. Καποιοι βαζουν χαρτακια που ζητανε αμοιβαια μετεγγραφη στη σχολη που θελουν να πανε (στην πολη που θελουν να μετεγγραφουν).. Αν βρεις το ατομο, ρωτα στη γραμματεια του τμηματος σου για τα τυπικα..

Δημοσ.

Πρέπει να παίζουν και πολλά ευρώ για να πήρε μεταγραφή ο Ρίμπο σε ομάδα του Ουζμπεκιστάν.

Οι παικτες μεταγράφονται και στα πανεπιστήμια τώρα; :P:p

Δημοσ.
Πρέπει να παίζουν και πολλά ευρώ για να πήρε μεταγραφή ο Ρίμπο σε ομάδα του Ουζμπεκιστάν.

Οι παικτες μεταγράφονται και στα πανεπιστήμια τώρα; :P:p

:lol: :lol: :lol: Μεταγραφη, μεταγραφη, μεταγραφη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...