mpoumpoukaki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ηθελα να παρω μια τιγρη αλλα δεν με αφησαν...οποτε θα συμβιβαστω με σκυλο μαλλον... τι μαρκες προτινετε?
mpoumpoukaki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ζασταβα γιατι δεν αφηνει τριχες. φιλαρακο μου να σαι καλα!αλλα δεν ειναι το προβλημα οι τριχες...ειναι να μην φαγκωνει αλλους ανθρωπους...ειναι επιθετικα τα ζασταβα?
mpoumpoukaki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Epic thread of the day μου μυριζει... ωχ!!σιγουρα φιλε μου?αν μυριζει αστο... μεχρι ποσο μεγαλο γινεταται? τα τσιουουουουα ειναι καλα?
bolec Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 KIA ,έχει και 7 χρόνια εγγύηση και όλα τα service δωρεάν
mpoumpoukaki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 πολυ legendary τωρα τελευταια μυριζουν αυτα?
TeZaS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Έγω σου προτίνω AUTOBIANCHI A112 σου παραθέτω μια φωτό και σχετικό λινκ με τα χαρακτηρηστικά του!!! http://tpauto.gr/store/car_ads_article_models.asp?articleID=18990 Eλπίζω να βοήθησα....
panospc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καλά αυτά τα thread που ξεφυτρώνουν καθημερινά τώρα από χρήστες με 0 posts τώρα τελευταία δεν τα θεωρώ "legendary" γιατί δημιουργούνται γι αυτό το σκοπό από χρήστες του Insomnia που φτιάχνουν δεύτερους και τρίτους λογαριασμούς... Αρχίζει και καταντάει κουραστικό νομίζω...
bolec Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Αυτό που με εκπλήσσει πάντα στα legendary threads, εκτός του οτι μυρίζουν βεβαια:lol:, είναι το πόσο γρηγορα μεγαλώνουν....
Lighter122 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Πρεπει να παραδεχτεις ομως οτι μερικα ειναι αρκετα ευφανταστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.