koulouri Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 παω να γραψω dvd και μου βγαζει Power Calibration Error.. με το Nero Και τα πληρωσα και 5? τα 10 DVD...ειναι philips και μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα με το dvd-rw μου που το εχω 2+ χρονια.. βεβαια εγραψα 3 και μετα μου το ειπε.. βρηκα 1 λυση σε αυτο το Site: site αλλα ειναι για xp και εγω εχω Vista.. εχει κανεις καμια λυση? Εκτος απο το να αγορασω καινουργιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 συνήθως όταν βγάζει αυτό το error σημαίνει ότι το dvd-rw τα φτύσε...
mkpk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 +1 thresh πριν μερικα χρονια ειχα παθει το ιδιο ακριβως.... εκανε τα παντα εκτος απο το να γραφει....δοκιμασε και σε καποιο αλλο μηχανιμα η,και με αλλο προγραμμα....και αν κανει τα ιδια βαλτω κατω και πατα το!!!
million_voices Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 συνήθως όταν βγάζει αυτό το error σημαίνει ότι το dvd-rw τα φτύσε... + η οτι δεν παιζει με τα συγκεκριμενα δισκακια
koulouri Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Να παω να παρω κανενα καλο Η κανενα Nec με 25? ??
million_voices Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 οτι και να παρεις θα σε βγαλει μεχρι να πας σε Blu ray Υγ γιατι? "δυστυχως AMD Athlion 5200+ 64x"
koulouri Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ΟΚ αγορασα σημερα Site: αυτο και τωρα εχω αλλο ERROR :S wtf δηλαδη.. τωρα μου λεει DMA-driver, CRC error I: optiarc DVD RW AD-7200S Τζαμπα εδωσα τα λεφτα?
blackstar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 1)Δες αν έχεις RAID στο sata αν ναι, απενεργοποιήσετο. 2)Δοκίμασε άλλο port και άλλο καλώδιο. 3)Δοκίμασε τα drive σε άλλο pc. 4)Remove τα Daemon Tools και παρόμοια προγράμματα. 5)Delete upper & lower filters.
koulouri Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 1) δεν εχω RAID**** διορθωση 2) το δοκιμασα 3) αυτο ειναι λιγο ζορι και θα το κρατησω σαν τελευταια λυση ( λιγο πριν βαλω τα κλαματα μαλλον ) 4) θα το κοιταξω σε λιγο 5) δεν ξερω τι ειναι :S Ευχαριστω πολυ man Θα σε ενημερωσω αν γινει κατι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 πως είναι δυνατόν να μην έχεις SATA και να χρησιμοποιείς το Optiarc AD-7200S? 7200S...S=Sata version
blackstar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 1) δεν εχω SATA2) το δοκιμασα 3) αυτο ειναι λιγο ζορι και θα το κρατησω σαν τελευταια λυση ( λιγο πριν βαλω τα κλαματα μαλλον ) 4) θα το κοιταξω σε λιγο 5) δεν ξερω τι ειναι :S Ευχαριστω πολυ man Θα σε ενημερωσω αν γινει κατι Για το 5)--> Des στο site tis Microsoft, λέει αρκετά για το πως μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. πως είναι δυνατόν να μην έχεις SATA και να χρησιμοποιείς το Optiarc AD-7200S?7200S...S=Sata version
koulouri Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Sata εχω αγορασα καινουργιο γιατι νομιζα οτι εφταιγε το προηγουμενο..Αλλα τελικα εχω 2 DVD-rW που δουλευουν και δε μπορω να γραψω με κανενα απο τα 2 :S Btw χ8ες εκανα uninstall -> install το nero micro και εγραψε 2 DVD αλλα απο τοτε τιποτα.. παλι τα ιδια.. Επισης SATA εχω απλα ηθελα να γραψω RAID ( οχι SATA ) ακομα θελω να πω οτι μου βγαζει καθε φορα που ανοιγω το pc για 1 καινουργιο hardware που βρεθηκε κλπ κλπ.. αλλα συγχρωνος με την αλλαγη του DVD-RW εβαλα και 1 HDD IDE αλλα αυτον τον βρηκε την πρωτη φορα και δε νομιζω να ειναι αυτη η συσκευη που μου λεει :S
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 στην χειρότερη περίπτωση χτυπάς ένα format και καθαρίζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.