Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια επιχειρισης

mpoumpoukaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καταρχην...

διαβαζω πολλα χρονια τον ινσομνια!!ακουστε τι λεω να κανουμε...

Ειστε να φτιαξουμε μια επειχηρηση με το ονομα ινσομνια και να παραγουμε ρομποτακια με το ονομα ινσομνια?Θα ειναι μικρα και εβελικτα,,,,Θα ειναι κατι σαν τον αυμπο της σονυ...

Θα πουμαλε το καθε ρομποτακι 12μιση ευρο...Τα 2 ευρο θα πηγαινουν για φιλανθρωπικους σκοπους.Βασικα εχω γνωσεις απο ρομποτ και μηχανηματα...Και γιγουρα εχουν κι αλλη...

το αλλο που σκεφτικα ειναι να παραγουμε αυτοματα ποτισματα και να αταβαζουμε στα δαση σε περιπτωση φωτιας,ολα αυτα με το λογυτυπο ινοσμνια παντα...

δεν ξερω πως σας φαινετε...παντως εγω αρχικα μπορω να χρηματοδοτησω αυτο το ελπιδοφορο κονσερτ...

πειτε γνωμες

Δημοσ.

Δηλαδή με τι κόστος θα παράγεις κατι ανάλογο με το AIBO της Sony ωστε να πουλάς 12,5ευρω, τα 2 να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες και φυσικά να μην μπαίνεις μεσα?

Το χω μεγάλη απορία δηλαδή....

Θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε....

Δημοσ.
Γαμώτο, πώς δεν το σκέφτηκα εγώ πρώτος;;;; Φοβερό κόνσερτ όμως. Πόσο πάει το εισιτήριο;

ευχαριστω πολυ που με παινευει φιλε!!εγω νομιζω οτι θα επεφτε και λιγο δουλεμα αλλα ολα καλα!!

λοιπον θα αρχιζω να σκεφτομαι λεπτομεριες...και θα γραψω...

Δημοσ.

Και μετά μου λέτε για την μύγα μου.... Πάνε κάνε καμια βουτιά!!!! (εμένα μια μέρα χάλασε το a/c και είδατε αποτελέσματα φαντάσου του παλικαριού....) Μήπως εχετε αναμένο το τζάκι σπίτι σου ή το καλοριφέρ??? Ή μηπως δουλεύεις σε καμια ταβέρνα και σε έρεψε η ζέστα????:-D:lol::lol::lol::lol::-D

Ένα άλλο ενδιαφέρον κόνσεπτ είναι και η παραγωγή προφυλατκικών με λογότυπο SAFE-WITH-INSOMNIA και με τιμή 0,10 ευρο απο τα οποία τα 0,03 θα πηγαίνουν στην WWF πως το κώβεις???

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπερα καταρχην...

διαβαζω πολλα χρονια τον ινσομνια!!ακουστε τι λεω να κανουμε...

Ειστε να φτιαξουμε μια επειχηρηση με το ονομα ινσομνια και να παραγουμε ρομποτακια με το ονομα ινσομνια?Θα ειναι μικρα και εβελικτα,,,,Θα ειναι κατι σαν τον αυμπο της σονυ...

Θα πουμαλε το καθε ρομποτακι 12μιση ευρο...Τα 2 ευρο θα πηγαινουν για φιλανθρωπικους σκοπους.Βασικα εχω γνωσεις απο ρομποτ και μηχανηματα...Και γιγουρα εχουν κι αλλη...

το αλλο που σκεφτικα ειναι να παραγουμε αυτοματα ποτισματα και να αταβαζουμε στα δαση σε περιπτωση φωτιας,ολα αυτα με το λογυτυπο ινοσμνια παντα...

δεν ξερω πως σας φαινετε...παντως εγω αρχικα μπορω να χρηματοδοτησω αυτο το ελπιδοφορο κονσερτ...

πειτε γνωμες

Ευχαριστούμε, το λογότυπο insomnia δεν είναι προς χρήση. :-)

ΥΓ: Στη WWF είναι ο αδερφός μου, ευχαριστεί κι αυτός, δεν θα πάρουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...