Ma3str0 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, μήπως ξέρει κανείς μετά από πόσες μέρες από την εξέταση σε ένα μάθημα πανεπιστημίου υποχρεούται ο καθηγητής να καταθέσει τις βαθμολογίες στην γραμματεία του τμήματος; Υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο ή μπορεί να την καταθέσει όποτε θέλει; Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Αν ρωτάς αν υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο σχετικά δε γνωρίζω. Πρακτικά όμως έχει τύχει να βγουν στο τμήμα μου με καθυστέρηση ~7 μηνών (εξεταστική Ιουνίου και βγήκαν λίγο πριν το επόμενο εαρινό εξάμηνο), χωρίς προφανή λόγο.
azio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 στην ασοεε που ειμαι εγω ειναι 1 μηνας..αυτο βεβαια δε σημαινει πως γινεται και ετσι..
Ma3str0 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Το θέμα είναι τους χρειάζομαι τους βαθμούς και ο καθηγητής δεν απαντάει ούτε σε e-mail ούτε τπτ, ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;
De@th L0rd Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Το θέμα είναι τους χρειάζομαι τους βαθμούς και ο καθηγητής δεν απαντάει ούτε σε e-mail ούτε τπτ, ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Υπομονή ή αλλιώς βρές το τηλ. του από το http://www.whitepages.gr και συννενοήσου μαζί του.
joskem Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 η γραμματεία υποχρεωνει τους καθηγητές να βγάλουν τους βαθμούς μέχρι κάποια ημερομηνία..το ποια όμως είναι αυτή η ημερομηνία εξαρτάται από τις εκάστοτε συγκυρίες. Για παράδειγμα, αν η εξεταστική τελειώνει 10 Ιουλίου και στις 30 Ιουλίου έχει ορκομωσία, τότε τους υποχρεώνει μέχρι τις 20-25 Ιουλίου να έχουν καταθέσει βαθμούς. Κατά συνέπεια είτε ρώτα στη γραμματεία πότε έχει οριστεί η ημερομηνία κατάθεσης βαθμολογιών, είτε επικοινώνησε με τον ίδιο τον καθηγητή όπως είπαν και οι παραπάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.