heatwave Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Αγόρασα πρόσφατα ένα laptop HP 530 απο το πλαίσιο. το θέμα είναι ότι για να χρησιμοποιήσω τα Office μου ζητάει να ta δηλώσω αλλά όταν του δίνω το product key που είναι στο πίσω μέρος του μηχανήματος μου λέει ότι είναι λάθος! Επειδή βρίσκομαι μακρυά και δε μπορώ να παω στο μαγαζί αυτή τη στιγμή ήθελα να ρωτήσω, είναι δυνατόν τα Office που περιέχονται να είναι απλά για δοκιμή? Κι αν όχι, υπάρχει καμμιά εξήγηση γιατί συμβαίνει το να μη δέχεται τον κωδικό που του δίνω? Ευχαριστώ
kotetsi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ο κωδικός που βρίσκεται στο κάτω μέρος του λάπτοπ είναι των Windows και όχι του Office γι' αυτό και -πολύ σωστά- δεν τον δέχεται. Το Office που ήρθε προεγκαταστημένο με το φορητό σου είναι δοκιμαστική έκδοση λίγων ημερών. Δεν υπάρχει λάπτοπ στο εμπόριο που να έχει προεγκαταστημένο το Office πλήρες και για απεριόριστο χρόνο.
michalis2610 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ο kotetsi σου απάντησε για το τι συμβαίνει. Από τη πλευρά μου θα σου πρότινα να κατεβάσεις τη δωρεάν σουίτα OpenOffice η οποία υπάρχει και στα ελληνικά και να μην αγοράσεις την άδεια για τα Windows Office. Μετά από λιγες ώρες χρήσης θα την συνηθήσεις απόλυτα και θα έχεις γλιτώσει το 100αρικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.