Προς το περιεχόμενο

Ποιο πληκτρολόγιο? Micorosoft Natural Ergonomic η Logitech Wave?

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο πληκτορλόγια.

wave_main.jpg

MSB2M000061.jpg

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ αυτο της logitech

Αυτό της Micrtosoft εχει πάρει βραβείο εργονομίας και έχει γίνει Best seling ergonomical product σε Γαλλία και Βρετανία.

Θα βολευει όμως η θα φέρει ανακατοσούρα?

Δημοσ.

Αλήθεια? Για πες! Αυτος ο διαχωρισμός σε διαλύει ε?

Πήγαινες να πατήσεις -οταν έγραφες- απο συνήθεια με το δεξι, κουμπιά που ναι στο αριστερο μέρος και τα κανες θάλασσα?

Δημοσ.

ναι...απο το συνιθιο παταγες στο κενο και που να βιαζοσουν κιολας και να εγραφες γρηγορα και με δυναμη...πανε τα δακτυλακια σου...ειναι και θεοστραβα να ηταν ευθεια παει και ερχετε αλλα οπως ειναι σε διαταξη "V"....αλλα αφου σου αρεσει το logitech γιατι δεν το περνεις κατευθειαν..?

Δημοσ.

OUCH!!!

Να... επειδή διάβασα αυτά για το Best selling και τα βραβεία είπα μήπως δεν είναι στη χρήση όπως φαντάζεσαι, αλλά απο ότι ακούω.

Την curve διάταξη την είχα συνηθίσει απο το wireless comfort της microsoft αλλα αυτός ο διαχωρισμός με τρόμαζε...

• Super Moderators
Δημοσ.

εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ ergo keyboards της MS (έχω 2 Ergo 4000 τώρα)...αν τα συνηθίσεις είναι απίστευτα βολικά όχι τόσο για gaming πάντως, άλλο κακό είναι ότι αν πας κάποια στιγμή σε normal keyboard θα είσαι σαν κουλός για λίγο :P

Δημοσ.

γιατι αν κανεις το αντιθετο τι γινετε...μου ειχε δοσει ενας φιλος ενα ασυρματο τετοιο και εκανα λαθη λαθη λαθη...δεν μποροθυσα να το συνιθισω

Δημοσ.
εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ ergo keyboards της MS (έχω 2 Ergo 4000 τώρα)...αν τα συνηθίσεις είναι απίστευτα βολικά όχι τόσο για gaming πάντως, άλλο κακό είναι ότι αν πας κάποια στιγμή σε normal keyboard θα είσαι σαν κουλός για λίγο :P

Αλήθεια?!:-) Απο τα παιχνίδια έχω αρχίσει να απομακρύνομαι και αν έπαιζα, κανα strategy

Εγώ βασικά γράφω μεγάλα κείμενα (δεκάδες εώς και εκατοντάδες σελίδες).

• Super Moderators
Δημοσ.
γιατι αν κανεις το αντιθετο τι γινετε...μου ειχε δοσει ενας φιλος ενα ασυρματο τετοιο και εκανα λαθη λαθη λαθη...δεν μποροθυσα να το συνιθισω

ε καλά τι περίμενες να το συνηθίσεις μέσα σε 1-2 μέρες? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...