psychedelic Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Για σας , εχω εναν εξωτερικο δισκο της Lacie 2big network ethernet ο οποιος μετα απο εγκατασταση νεου firmware απο την http://www.lacie.com δεν μπορο να προσπελασω τα δεδομενα μου (ουτε μεσω δυκτιου , ουτε με την επιλογη navigate www) ο δισκος ειναι συνδεδεμενος στο οικιακο μου δικτυο και δεν προσπελατε ουτε απο windows vista SP1 ουτε απο windows xp sp3 (με cmd - ping δεν υπαρχει επικοινωνια) υποπτευομε πως θα υπαρχει καποιο προβλημα με το λειτουργικο που "φοραει" ο δισκος (linux) και δεν μπορει να κανει boot η κατι τετοιο, παντος ανοιγει κανονικα και φενετε σε κατασταση κανονικης λειτουργιας . επιπλεον πληροφοριες: εκανα αναβαθμιση του firmware διοτι μετα απο αναβαθμιση των vista σε SP1 σταματουσε το file transer μετα απο 1Gb περιπου μεταφορας δεδομενων (.iso) ( "η θεση δικτυου δεν ειναι διαθεσιμη") και στο log file που κραταει ο δισκος ελεγε οτι χρειαζετε update firmware κτλ ,οπως και εκανα. (εαν δεν βρω καποια λυση θα ηθελα να ξερω αν γνωριζει καποις να μου πει αν μου καλυπτει υ εγγηυση αλλαγη εφοσον εκανα τις πραξεις που περιεγραψα παραπανω(firmware upgrate)) ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 τον πας πισω και δεν λες τι εκανες .τοσο απλα.τωρα τι μπορεις να κανεις δεν ξερω θα σου λεγα ρωτα την lacie στο ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.