Ma3str0 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, λοιπόν χρειάζομαι την βοήθεια σας σχετικά με την αγγλική μετάφραση του όρου "πτυχιακή εργασία", επειδή έχώ ακούσει διάφορες εκδοχές θα ήθελα κάποιος ο οποίος να γνωρίζει να μου πει πως ονομάζεται αντίστοιχα σε ξένα πανεπιστήμια. Ευχαριστώ εκ` των προτέρων
Typhoon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Bachelor Thesis ή Diploma Thesis άμα παίρνεις δίπλωμα.
Alxnks Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 γενικα ειναι thesis.. για οποιο επιπεδο και να μιλαμε, απο bachelor μεχρι phd
nicsie Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 συνήθως στα πανεπιστήμια της Αγγλίας υπάρχει και ο όρος dissertation
Ma3str0 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 συνήθως στα πανεπιστήμια της Αγγλίας υπάρχει και ο όρος dissertation Ναι αυτό είχα ακούσει και εγώ, "dissertation project" για την ακρίβεια. Ευχαριστώ τους παραπάνω για τις απαντήσεις
Alxnks Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 κοιτα..οσο το γραφεις ας πουμε..μπορεις να το πεις και dissertation.. απο τη στιγμη που το παραδιδεις (στην ακαδημαικη κοινοτητα εν τελει), αποτελει το thesis σου..η αλλιως τη θεση σου πανω στο συγκεκριμενο θεμα
archsatan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δίκιο έχει ο Alxnks όσο την γράφεις μπορείς να την πείς dissertation . Εξ άλλου dissert σημαίνει πραγματεύομαι .
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Από ό,τι θυμάμαι (έχουν περάσει και κάποια χρόνια) χρησιμοποιούσαμε είτε τον ένα, είτε τον άλλο όρο, αν και όταν υπέβαλα την εργασία μου μου καταχωρήθηκαν ως dissertation. Σύμφωνα με τον ορισμό της wikipedia, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι δύο όροι.
Typhoon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Έτσι είναι αν και τις περισσότερες φορές έχω δει το dissertation να χρησιμοποιείτε για διδακτορικές διατριβές και όχι για πτυχιακές/διπλωματικές.
pissas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω αν σε βοηθάω ή σε μπλέκω περισσότερο αλλά το έχω δει και ως final year project.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.